Twitter 6.35.1 update dezactiveaza limita de 140 de caractere pentru mesaje directe

0

twitter mesaje directe 140 caractereTwitter este una dintre cele mai populare retele de socializare de pe planeta, iar o parte din succesul sau se datoreaza faptului ca a implementat o restrictie de 140 de caractere pentru mesaje, facand comunicarea mai eficienta pentru utilizatori.

Acum doua saptamani compania americana a decis sa dezactiveze aceasta limita pentru mesajele directe, astfel ca persoanele care vor trimite mesaje utilizatorilor care ii urmaresc nu vor mai fi limitati la 140 de caractere in ceea ce priveste comunicarea directa cu ele.

Noua functionalitate a fost oferita initial in anumite zone de pe glob, insa incepand de astazi inclusiv romanii pot beneficia de noul sistem multumita lansarii versiunii 6.35.1 a aplicatiei Twitter prin intermediul App Store, ea fiind disponibila pentru descarcare imediata.

We’re eliminating the 140-character limit, to make Direct Messages even more powerful and fun. If you’ve checked your Direct Messages today, you may have noticed that something’s missing: the limitation of 140 characters. You can now chat on (and on) in a single Direct Message, and likely still have some characters left over.

Aplicatia Twitter este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.