Samsung spune adio multitasking-ului in Samsung Galaxy S6 Edge+ si Note 5 (Video)

Samsung Galaxy S6 Edge+ Note 5 multitasking dezactivatIeri v-am prezentat un clip video in care iPhone 6 umileste Samsung Galaxy Note 5 intr-un test de performante si “veriga slaba” pentru dispozitivul Samsung a fost sistemul de multitasking, asta desi el are 4 GB RAM DDR4 disponibili.

Problema cu sistemul de multitasking al Samsung Galaxy Note 5 exista si in cazul Samsung Galaxy S6 Edge+, cei de la Samsung parand sa fi modificat serios modul de functionare al aplicatiilor atunci cand sunt deschise in background, iar clipul video de mai jos este destul de exemplificativ.

Mai exact, se pare ca Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge+ au un sistem de multitasking limitat care nu mentine aplicatiile deschise complet in background atunci cand ele sunt inchise din primul ecran, lucru care nu se intampla in cazul Google Nexus-ului lansat anul trecut.

Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge+ vin cu un multitasking castrat

Diferenta dintre deschiderea aplicatiilor din background pe Samsung Galaxy S6 Edge+ si Google Nexus 2015 este destul de mare in anumite cazuri si asta deoarece terminalul Samsung reincarca aplicatia la deschidere, in timp ce smartphone-ul Nexus o redeschide exact asa cum a fost inchisa.

Se pare ca multe persoane care au testat Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge+ in cursul zilelor trecute au intampinat aceasta problema a sistemului de multitasking, deci nu vorbim despre vreun bug care afecteaza doar anumite terminale ale coreenilor.

Avand in vedere ca Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge+ au cate 4 GB RAM DDR4, schimbarea in modul de functionare al multitasking-ului este destul de ciudata, oamenii asteptandu-se ca el sa functioneze mai bune decat in trecut, nu mai proast.

Samsung deocamdata nu a oferit explicatii cu privire la modificarea facuta pentru sistemul de multitasking al Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge+, insa cu siguranta va oferi unele detalii pentru ca multa lume incepe sa fie dezamagita de smartphone-urile cu 4 GB RAM care nu au multitasking real.