Facebook a inregistrat 1 miliard de utilizatori activi intr-o singura zi

Facebook logo nouIn cursul zilei de luni compania Facebook a inregistrat un record mondial in ceea ce priveste utilizarea retelei sale de socializare, 1 miliard de persoane accesandu-i intr-o singura zi diversele servicii legate de website-ul sau.

Mai exact, CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a anuntat ca 1 miliard de oameni au accesat Facebook in cursul zilei de luni pentru a intra in contact cu cei dragi, insa aici vorbim cu siguranta nu doar despre website, ci si despre Messenger si alte servicii adiacente website-ului.

Practic o septime din intreaga populatie a planetei a folosit Facebook si cele cateva servicii directe adiacente doar in cursul zilei de luni, numarul de utilizatori lunari ai celor de la Facebook urmand a creste substantia in luna august multumita acestei realizari remarcabile.

We just passed an important milestone. For the first time ever, one billion people used Facebook in a single day. On Monday, 1 in 7 people on Earth used Facebook to connect with their friends and family.

Facebook are de cateva luni de zile peste 1 miliard de utilizatori activi lunar, iar realizarea de luni nu face altceva decat sa confirme popularitatea retelei si a serviciilor sale in randul unei multitudini de persoane de pe intreaga planeta.