Iata care sunt principalii utilizatori ai WhatsApp Messenger

utilizatori WhatsApp MessengerWhatsApp Messenger este cea mai populara retea de mesagerie text de pe planeta, iar daca v-ati intrebat vreodata care este principala sa baza de utilizatori, ei bine acum aflati detaliile privind oamenii care folosesc sistemul.

Conform unui studiu care a avut la baza peste 12.000 de utilizatori ai WhatsApp Messenger, majoritatea celor care folosesc serviciul companiei Facebook sunt posesori de terminale Android, numarul lor fiind de 3 ori mai mare decat cel al utilzatorilor platformei iOS.

Mai exact, 73% dintre posesorii de terminale Android folosesc WhatsApp Messenger, in timp ce in cazul platforme iOS procentul este redus la 22%, Windows Phone avand un procent de numai 10%, BLackberry de 4% si Symbian de numai 3%.

Ca sa fiu complet sincer, nu ma mira absolut deloc discrepanta dintre Android si iOS si asta pentru ca iMessage-ul celor de la Apple a atras mult mai multi utilizatori decat orice serviciu de mesagerie al companiei Google, iar acest lucru este normal intr-o anumita masura.

Pe viitor ne putem astepta ca aceasta discrepanta dintre baza de utilizatori ai serviciului WhatsApp Messenger sa se pastreze si in viitorul indepartat, asa ca tot ceea ce vedeti acum va fi cel mai probaibl valabil intr-un an zile sau poate chiar doi.