iPhone 6S rose gold a fost confirmat de o noua sursa

iPhone 6S rose gold spigeniPhone 6S rose gold si iPhone 6S Plus rose gold au avut parte de o prima confirmare serioasa saptamana aceasta multumita unor surse din cadrul Apple, iar astazi avem una noua de la un producator de carcase.

Producatorul de carcase pentru iPhone numit Spigen a lansat o noua linie de carcase pentru smartphone-urile Apple, confirmand existenta iPhone 6S rose gold si iPhone 6S Plus rose gold pentru care are o serie de carcase gandite special pentru aceasta noua culoare.

Spigen a pus deja in vanzare o multitudine de carcase pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus prin intermediul Amazon si confirmarea existentei culorii rose gold nu face altceva decat sa intareasca ideea ca Apple urmeaza sa ne aduca un terminal cu o culoare complet noua din acest an.

Desi Apple nu a confirmat oficial informatiile privind lansarea iPhone 6S rose gold si iPhone 6S Plus rose gold, producatorii de carcase platesc in general cateva mii de dolari pentru a afla in avans ce smartphone-uri urmeaza sa fie lansate in ideea de a avea produsele pregatite in momentul lansarii.

iPhone 6S rose gold si iPhone 6S Plus rose gold vor fi lansate luna viitoare

Anual cei de la Spigen au anuntat in mod corect ceea ce urmeaza sa lanseze Apple, ei investind zeci de mii de dolari in fabricarea de accesorii dedicate iDevice-urilor, deci se pare ca lansarea iPhone 6S rose gold si iPhone 6S Plus rose gold este cat se poate de sigura acum.

Dupa cum puteti vedea si din imagini, iPhone 6S rose gold si iPhone 6S Plus rose gold nu vor fi colorate intr-un roz intens, tipator, ci vor avea o culoare similara celei folosite de catre compania Apple pentru versiunea rose gold Apple Watch, asa ca daca ati vazut unul, stiti deja la ce s va asteptati.

Acestea fiind spuse, iPhone 6S rose gold si iPhone 6S Plus rose gold vor fi prezentate in 9 septembrie de catre Apple si va astept aici sa discutam despre tot ceea ce va anunta compania Apple.