Iata pentru ce este folosit Apple Watch cel mai des

Apple Watch la manaApple Watch este disponibil de mai bine de 3 luni pentru achizitie din magazinele Apple ale anumitor tari de pe glob, iar pana acum se estimeaza ca aproape 4 milioane de unitati au fost achizitionate de catre persoanele interesate de produs.

Foarte multa lume a pus in discutie utilitatea unui asemenea produs in contextul in care compania Apple l-a promovat in principal ca un dispozitiv potrivit pentru exercitii fizice si fitness, insa el ofera o functionalitate mult mai extinsa decat cea prezentata in diverse reclame.

Conform unui studiu realizat in SUA pe peste 8000 de posesori de Apple Watch-uri, aproximativ 95% dintre cei care detin acest produs al companiei Apple il folosesc zilnic pentru aproximativ 8 ore, deci o treime din timpul zilnic este ocupat de ceasul inteligent al celor din Cupertino.

Daca v-ati intrebat vreodata care sunt cele mai importante functii ale Apple Watch in opinia celor care folosesc produsul ei bine iata procentele : 98% pentru notificari, 84% pentru alfarea orei, 77% pentru functiile de monitorizare a sanatatii, 72% pentru functiile de comunicare, 44% pentru Apple Pay si Passbook, 42% pentru informatii despre vreme, calendar, Apple Maps si infinal 23% pentru functiile de controlare ale caselor.

Majoritatea celor care au un Apple Watch trimit si primesc mesaje text sau audio de pe Apple Watch, in timp ce 91% fac si apeluri telefonice sau primesc apeluri telefonice pe ceas, iar aceasta este o surpriza din cauza modului ciudat de a face asemenea actiuni.

Detalii suplimentare aveti in infograficul de mai jos si probabil veti ramane surprinsi de raspunsurile oferite de catre anumite persoane.

statistici folosire Apple Watch