Prima Pagina Apple Watch Iata pentru ce este folosit Apple Watch cel mai des

Iata pentru ce este folosit Apple Watch cel mai des

10

Apple Watch la manaApple Watch este disponibil de mai bine de 3 luni pentru achizitie din magazinele Apple ale anumitor tari de pe glob, iar pana acum se estimeaza ca aproape 4 milioane de unitati au fost achizitionate de catre persoanele interesate de produs.

Foarte multa lume a pus in discutie utilitatea unui asemenea produs in contextul in care compania Apple l-a promovat in principal ca un dispozitiv potrivit pentru exercitii fizice si fitness, insa el ofera o functionalitate mult mai extinsa decat cea prezentata in diverse reclame.

Conform unui studiu realizat in SUA pe peste 8000 de posesori de Apple Watch-uri, aproximativ 95% dintre cei care detin acest produs al companiei Apple il folosesc zilnic pentru aproximativ 8 ore, deci o treime din timpul zilnic este ocupat de ceasul inteligent al celor din Cupertino.

Daca v-ati intrebat vreodata care sunt cele mai importante functii ale Apple Watch in opinia celor care folosesc produsul ei bine iata procentele : 98% pentru notificari, 84% pentru alfarea orei, 77% pentru functiile de monitorizare a sanatatii, 72% pentru functiile de comunicare, 44% pentru Apple Pay si Passbook, 42% pentru informatii despre vreme, calendar, Apple Maps si infinal 23% pentru functiile de controlare ale caselor.

Majoritatea celor care au un Apple Watch trimit si primesc mesaje text sau audio de pe Apple Watch, in timp ce 91% fac si apeluri telefonice sau primesc apeluri telefonice pe ceas, iar aceasta este o surpriza din cauza modului ciudat de a face asemenea actiuni.

Detalii suplimentare aveti in infograficul de mai jos si probabil veti ramane surprinsi de raspunsurile oferite de catre anumite persoane.

statistici folosire Apple Watch