Samsung Galaxy Note 5 este comparat cu iPhone 6, 6 Plus in noi teste de performanta (Video)

iPhone 6 Plus vs Samsung Galaxy Note 5 test performantaSaptamana trecuta v-am spus ca iPhone 6 umileste Samsung Galaxy Note 5 intr-un test de performanta aparut atunci, iar astazi va prezint alte cateva teste de performanta pentru cele doua terminale, dar si iPhone 6 Plus, iar mai jos le puteti vedea.

Desi testele de astazi sunt gandite si facute diferit fata de cel realizat initial, ele pun totusi Samsung Galaxy Note 5 intr-o lumina mult mai buna, hardware-ul sau dovedindu-se a fi superior celui din terminalele iPhone cand vine vorba de deschiderea aplicatiilor pentru prima oara.

Redeschiderea aplicatiilor din background nu este mai buna decat in trecut si v-am spus deja ca Samsung a modificat sistemul de multitasking al Android in Samsung Galaxy Note 5, asa ca nu exista motive sa va asteptati ca vreo schimbare majora sa fie vizibila pana cand un update va schimba lucrurile din nou.

Samsung Galaxy Note 5 are hardware puternic si desi in testul initial el nu s-a dovedit a fi suficient de rapid pentru a intrece iPhone-ul, chiar si fara redeschiderea aplicatiilor din background, acum lucrurile sunt diferite, insa si testele sunt gandite diferit.

Avand in vedere faptul ca Samsung Galaxy Note 5 este un terminal nou si exista foarte mult interes vis-a-vis de el, ne putem astepta la o multitudine de alte teste similare in viitorul apropiat, iar rezultatele probabil vi le puteti imagina deja si singuri.