Samsung Galaxy Note 5 si marea problema a stylus-ului (Video)

Samsung Galaxy Note 5 stylus introdus gresitSUA este taramul tuturor posibilitatilor si de 2 zile acest lucru este demonstrat cu varf si indesat de unii care au decis sa introduca stylusul Samsung Galaxy Note 5 invers in terminal pentru a vedea ce se intampla.

Rezultatul era usor de ghicit, stylusul ramanand blocat in terminal in majoritatea cazurilor, insa in situatiile in care el era scos din dispozitiv, utilizatorii descopereau ca sistemul de detectare a stylus-ului din Samsung Galaxy Note 5 nu mai functiona corespunzator.

Multi privesc aceast lucru ca fiind o grava eroare de design a Samsung Galaxy Note 5 deoarece in SUA orice este posibil si a introduce un stylus invers intr-un smartphone pare a fi la fel de normal ca a pune benzina intr-o masina diesel, dar la ce te poti astepta de la tara in care oamenii sunt atentionati sa nu bea cafeaua fierbinte de la restaurant pentru ca se vor frige.

Revenind la discutie, Samsung a spus ca nu este vreo problema cu Samsung Galaxy Note 5 si ca daca utilizatorii ar introduce stylusul corect in terminale, acestea nu s-ar mai strica, insa aceasta explicatie nu pare sa ii fi multumit pe jurnalistii americani.

We highly recommend our Galaxy Note 5 users follow the instructions in the user guide to ensure they do not experience such an unexpected scenario caused by reinserting the S-Pen in the other way around.

Samsung spune ca utilizatorii ar trebui sa se uite la materialele privind utilizarea Samsung Galaxy Note 5 pentru a afla cum se introduce in mod corect stylusul in terminal si unele cutii vin fara documentatie, dar oare ce om normal ar actiona precum cel din clip?

Daca ne-am uita pe internet internet am spus ca prea multe persoane sunt revoltate de aceasta grava problema de design a Samsung Galaxy Note 5, insa parerea mea de om care nu lauda Samsung prea des, este ca unii sunt prea prosti pentru a detine un smartphone.

Voi ce parere aveti?