Prima Pagina Samsung Galaxy Note 5 Samsung Galaxy Note 5 si marea problema a stylus-ului (Video)

Samsung Galaxy Note 5 si marea problema a stylus-ului (Video)

Samsung Galaxy Note 5 stylus introdus gresitSUA este taramul tuturor posibilitatilor si de 2 zile acest lucru este demonstrat cu varf si indesat de unii care au decis sa introduca stylusul Samsung Galaxy Note 5 invers in terminal pentru a vedea ce se intampla.

Rezultatul era usor de ghicit, stylusul ramanand blocat in terminal in majoritatea cazurilor, insa in situatiile in care el era scos din dispozitiv, utilizatorii descopereau ca sistemul de detectare a stylus-ului din Samsung Galaxy Note 5 nu mai functiona corespunzator.

Multi privesc aceast lucru ca fiind o grava eroare de design a Samsung Galaxy Note 5 deoarece in SUA orice este posibil si a introduce un stylus invers intr-un smartphone pare a fi la fel de normal ca a pune benzina intr-o masina diesel, dar la ce te poti astepta de la tara in care oamenii sunt atentionati sa nu bea cafeaua fierbinte de la restaurant pentru ca se vor frige.

Revenind la discutie, Samsung a spus ca nu este vreo problema cu Samsung Galaxy Note 5 si ca daca utilizatorii ar introduce stylusul corect in terminale, acestea nu s-ar mai strica, insa aceasta explicatie nu pare sa ii fi multumit pe jurnalistii americani.

We highly recommend our Galaxy Note 5 users follow the instructions in the user guide to ensure they do not experience such an unexpected scenario caused by reinserting the S-Pen in the other way around.

Samsung spune ca utilizatorii ar trebui sa se uite la materialele privind utilizarea Samsung Galaxy Note 5 pentru a afla cum se introduce in mod corect stylusul in terminal si unele cutii vin fara documentatie, dar oare ce om normal ar actiona precum cel din clip?

Daca ne-am uita pe internet internet am spus ca prea multe persoane sunt revoltate de aceasta grava problema de design a Samsung Galaxy Note 5, insa parerea mea de om care nu lauda Samsung prea des, este ca unii sunt prea prosti pentru a detine un smartphone.

Voi ce parere aveti?

 • EuGeorge

  Unul dintre acele momente cand telefonul este mai inteligent decat proprietarul lui.

 • Pingback: iPhone 6 umileste Samsung Galaxy Note 5 intr-un test de performante (Video) | iDevice.ro()

 • Srb Srb

  Pe timp de noapte este posibil sa gresesti dar cred ca se rezolva
  Dar da ar trebui sa fie macar o mica diferenta sa te anunte ca gresesti..ca la benzinarie cand incerci sa pui combustibil gresit

 • Srb Srb

  daca era mai inteligent telefonul stia sa anunte prostul ca pen’ul este bagat gresit
  dar m-as mira cu putina forta sa nu poata iesi

 • EuGeorge

  Povestea nu a plecat de la un accident. ..povestea a plecat de la faptul ca s-a gandit cineva sa ia S-Pen ul si sa-l înfigă învers..din câte am înțeles trebuie sa apesi mai tare ca să intre, nu intră pur si simplu.
  Este specificat si in manualul de utilizare ca S-Pen ul NU se introduce invers…dar vorbim despre americani unde absolut orice este posibil…

  Ei împușcă telefoanele cu un calibru de 50 si dupa le declară ca au picat testul :))

  E ca si cum ai lua un Iphone..l-ai baga in apă si dupa ai spune ca de ce s-a stricat..desii este ft clar specificat ca telefonul nu rezista la apa…

 • Srb Srb

  asta da..testele au ajuns la un nivel foarte avansat ca structura…asa teste se fac la materiale de constructii inainte sa iasa pe piata..dar in cateva decenii vom face case/blocuri din produse it smartphone/laptop etc

 • Dani

  Nu cred ca asta e o problema a telefonului… am note 3 si niciodata nu am patit sa (din graba sau ceva) sa introduc S-Pen-ul invers e drept ca nici nu se poate la note 3 dar sa fim seriosi putina atentie si nu v-a patit nimeni asta…telefonul are alte probleme:spatele din sticla care este magnet de amprente si ii da telefonului o sensibillitate marita la cazaturi chiar daca are gorila glass 4, lipsa slotului sd, etc

 • alter ego

  Probabil ca , la modelul urmator, or sa puna un senzor special care sa-i atentioneze si pe cei redusi mintal ca stylus-ul e introdus gresit .
  E ca si cum Apple ar trebui sa faca la fel pt TocuhID – nu incercati sa folositi fingerprint cu mainile ude sau pline de vaselina !

 • Viorel Predatorul

  Puteti sa spuneti ce vreti, tot greseala de design este. Nu e greseala “grava”, dar este totusi o greseala. Nu e vorba de utilizatorul este redus sau ca nu stie cum sa introduca stilusul. Ideea este ca produsul trebuie sa previna orice “accident” de acest gen.
  Ar fi putut sa faca stilusul conic, iar capatul exterior de forma patrata. Asa, daca stilusul are acelasi diametru in ambele capete, e clar ca utilizatorul este expus riscului sa il introduca gresit in smartphone.

 • Srb Srb

  da dar macar acolo pur si simplu nu merge si poti incerca mai tarziu, aici cred ca pierzi garantia si stylusul in caz ca il scoti cu forta

 • virus_cz

  Poka Yoke system …

 • amfetamin

  Na,ca ai făcut un articol din comment-ul meu la un alt articol(unde am pus si un link in legătura cu asta,care bineînțeles ca nu a apărut in comment).

 • @amfetamin: Articolul a fost publicat dimineata, inainte sa lasi comentariul.

 • amfetamin

  Mă scuzați atunci domnule.

 • Pentru? Doar ti-am zis ca e aparut de dimineata :)))

 • Pingback: Samsung Galaxy Note 5 este comparat cu iPhone 6, 6 Plus in noi teste de performanta (Video) | iDevice.ro()