iOS 9 GM – cand va fi lansat de Apple ?

iOS 9 GMCand va fi lansat iOS 9 GM este una dintre intrebarile pe care multi utilizatori si-o pun in momentul de fata, iar asta deoarece este clar ca nicio versiune beta a iOS 9 nu va mai fi oferita de catre compania Apple in urmatoarele zile.

Pe 9 septembrie iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi prezentate, iar atunci Apple va prezenta din nou unele functii noi ale sistemului de operare iOS 9, inclusiv functiile care vor fi disponibile exclusiv pe cele doua noi terminale, iar aici estimez ca am putea avea macar 3 – 5 noutati.

In aceeasi zi va avea loc si lansarea iOS 9 GM pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, aceasta fiind practic versiunea finala a sistemului de operare oferita pentru dezvoltatori in ideea de a isi testa aplicatiile inainte de a trimite actualizari pentru ele in vederea publicarii in App Store.

Cand va fi lansat iOS 9 GM

Lansarea iOS 9 GM va veni cu o saptamana inaintea lansarii iOS 9, compania Apple avand obiceiul de a oferi versiunile GM cu 7 – 10 zile inaintea lansarii publice a noii versiuni a unui sistem de operare, iar anul trecut cei din Cupertino au procedat la fel cu iOS 8.

Avand in vedere ca iOS 9 GM este dedicat dezvoltatorilor de aplicatii, aceasta versiune a sistemului de operare nu va fi oferita prin programul de testare publica, insa instalarea sa va echivala cu instalarea versiunii pe car eo va oferi Apple in 16 septembrie pentru noi.

iOS 9 GM va contine absolut toate noutatile pe care compania Apple le va oferi pentru utilizatori in momentul in care iOS 9 va fi disponibil publicului larg, astfel ca atunci am putea afla si alte cateva detalii necunoscute si neprezentate de catre Apple pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

Acestea fiind spuse, iOS 9 GM va fi cel mai probabil lansat in noaptea dinspre 9 spre 10 septembrie, iar tot atunci exista si cele mai mari sanse de a il putea instala fara probleme.

5 COMENTARII

  1. beta 5 se misca groaznic pe 4s. nu au mai scos nicio alta versiune beta de o luna.. sansele ca 4sul sa poata fi utilizat acceptabil sunt aproape nule.

  2. Eu am trecut la Beta 5 pe un 4S de la 8.4.1, prin update si nu am facut update-ul pe curat, ci am instalat peste aplicatiile vechi. La mine cel putin se misca super ok si imi place mai mult iOS 9.

  3. Dle Neagu, ai cont de dezvoltator?
    Sau cum ai instalat versiunea IOS 9 beta 5 si pe ce model de terminal?
    In
    ultima vreme, desi am Iphone 6 doar de 2 luni, parca tine tot mai putin
    bateria si ma intereseaza cata vreme zici ca tine bateria mult mai
    mult.
    Multumesc!