Lansarea iOS 9 – iata cand va avea loc

lansarea iOS 9iOS 9 a fost oferit in versiune beta in iunie de catre compania Apple si dupa cateva luni de testare privata si publica, acum putem vorbi despre lansarea iOS 9 cu o data ce este aproape sigura, daca ne uitam la anii trecuti.

Am aflam acum ceva mai bine de o saptamana ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi prezentate pe 9 septembrie, iar in acea data vom vedea din nou o prezentare detaliata a iOS 9 impreuna cu o serie de functii care vor fi oferite special pentru cele doua nou smartphone-uri ale Apple.

Trecand acum la lansarea iOS 9, avand in vedere ca prezentarea finala urmeaza sa aiba loc in data de 9 septembrie, putem trage concluzia ca lansarea oficiala urmeaza sa aiba loc in data de 16 septembrie, la exact o saptamana distanta de eveniment si cu 2 zile inaintea lansarii iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

Lansarea iOS 9

Anul trecut iOS 8 a fost lansat pe data de 17 septembrie, o zi de miercuri si cu 2 zile inaintea lansarii iPhone 6 si iPhone 6 Plus, astfel ca anul acesta lansarea iOS 9 urmeaza sa aiba loc pe 16 septembrie in exact aceleasi conditii, aceasta fiind practica generala a companiei Apple.

In ultimii ani compania Apple a lansat versiunile noi majore ale sistemului de operare iOS intr-o zi de miercuri, cu doua zile inaintea unei zi de vineri in care sunt lansate noi terminale iPhone, iar anul acesta e putin probabil ca vreo schimbare majora sa aiba loc.

In aceasta idee, lansarea iOS 9 din data de 16 septembrie pare cat se poate de sigura in momentul de fata, astfel ca daca abia asteptati sa faceti actualizarea la versiunea finala a iOS 9, atunci puteti marca acea data in calendar pentru a trece prin aceasta procedura.

Concluzionand, inainte sa aiba loc lansarea iOS 9 vom vedea si o versiune GM a sistemului de operare, aceasta urmand a fi pusa la dispozitia noastra la inceputul lunii septembrie.