Apple recunoaste ca Apple Music are nevoie de multe imbunatatiri

Apple Music imbunatatiriApple Music are nevoie de foarte multe imbunatatiri, iar compania Apple este constienta pe deplin de acest lucru, informatia venind direct de la un vicepresedinte al diviziei iTunes, el discutand deschis despre probleme intr-un interviu acordat unui ziar britanic.

Conform vicepresedintelui Apple, compania americana se concentreaza in principal pe partea editoriala si pe crearea de playlist-uri personalizate pentru utilizatori, sute de oameni fiind angajati pentru acest sistem pana in prezent.

Separat de el, Apple incearca sa imbunatateasca interfata aplicatiei Muzica a iOS 8 si incearca sa ofere o experienta mai buna pentru utilizarea sistemului Connect care pune in contact utilizatorii obisnuiti cu vedetele ale caror muzica o asculta zilnic.

Apple Music a fost lansat in 110 tari de pe glob simultan, asa ca Apple a avut de analizat foarte mult feedback oferit de catre utilizatori si in baza prioritizarii problemelor incearca sa rezolve toate neajunsurile pentru a ne oferi o experienta cat se poate de buna.

There’s a lot of work going into making the product better. Our focus is on editorial and playlists, and obviously we have teams all around the world working on that, but we’re also adding features and cleaning up certain things. Apple Music Connect is growing big-time with more and more artists connecting to their fans, but we still have a bit of homework to be done for the rest of the year.

Desigur ca pana a ajunge acolo Apple mai are foarte mult de munca si probabil va pierde unii utilizatori in proces, insa in final va castiga mai mult pe termen lung prin oferirea unor functii de care utilizatorii nu se pot lipsi in folosirea propriilor terminale mobile.

V-am spus ca in Romania Apple Music va fi limitat, astfel ca nu vom putea salva muzica pentru ascultare offline si nici nu vom putea incarca muzica noastra in iCloud pentru a o asculta oriunde si oricand, astfel ca serviciul nu prea merita deocamdata banii ceruti de catre Apple.