Skype 6 update aduce o interfata noua si multe schimbari

Skype 6.0 design nouSkype este aplicatia pentru iPhone, iPad si iPod Touch lansata in App Store de catre compania Microsoft, ea permitandu-le utilizatorilor sa-i foloseasca serviciul oriunde s-ar afla si oricand au nevoie de el.

In cursul acestei dupa-amiezi versiunea 6.0 a aplicatiei a fost lansata in App Store de catre cei din Redmond, ea aducand pentru noi o interfata imbunatatita si o multitudine de alte schimbari care ne vor oferi o experienta de utilizare mult mai buna.

Mai jos aveti changelog-ul aplicatiei Skype si observati ca separat de noua interfata exista un nou sistem mai simplu de navigatie, noi functii de partajare a locatiilor, emoticoane mari, optiunea de a initia mai rapid conversatii de grup, un multitasking imbunatatit si multe altele.

  • Beautiful redesign – built for iPhone and iPad.
  • New simple navigation, making it easier to use the Skype features you love.
  • Tons of new features, including location sharing, new large animated emoticons, starting groups and chats, interacting with notifications, and sharing and receiving photos more easily.
  • Automatically add contacts from your iPad address book
  • More powerful search, so you can quickly find conversation content, groups and contacts.
  • Better multi-tasking – easily switch between your call and chat screens to share photos, web links, your location and more while you talk.

Skype 6.0 este disponibila in doua versiuni in App Store, una pentru iPhone si una pentru iPad.