900 de milioane de persoane folosesc lunar WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger 900 milioane900 de milioane de persoane folosesc lunar WhatsApp Messenger pe o varietate de platforme pentru terminale mobile, cifra fiind cu 200 de milioane de utilizatori mai mare decat cea anuntata de catre compania WhatsApp in luna ianuarie a acestui an.

Anuntul privind atingerea numarului record de utilizatori a fost facut de catre CEO-ul WHatsApp, Jan Koum, si vorbim despre aproape 1 miliard de oameni care se inregistreaza lunar in aplicatia WhatsApp Messenger pentru a discuta cu prieteni si a partaja continut.

WhatsApp Messenger a crescut enorm in ultimii ani, numarul lunar de utilizatori inregistrand cresteri de aproximativ 100 de milioane de persoane in aproape fiecare trimestru fiscal, iar in acest ritm 2016 va incepe cu serviciu WhatsApp ce are 1 miliard de utilizatori activi lunar.

Facebook promoveaza puternic WhatsApp Messenger impreuna cu Facebook Messenger, iar asta a ajutat compania americana sa adune peste 1.2 miliarde de persoane active in toate serviciile sale online, cifra urmand a creste substantial in urmatorii ani.

Acestea fiind spuse, daca folositi WhatsApp Messenger, atunci stiti ca va aflati printre alte 900 de milioane de persoane care o fac.