Camera iPhone 6S – un fotograf partener Apple dezvaluie schimbarile majore

camera iPhone 6S noutatiCamera iPhone 6S si iPhone 6S Plus are 12 megapixeli si inregistreaza clipuri video 4K, extrem de multe persoane asteptand de foarte mult timp un asemenea upgrade lansate de catre compania Apple pentru terminalele sale.

Pentru ca vorbim despre un upgrade important, unul dintre cei care, probabil, deja testeaza camera iPhone 6S, a oferit cateva indicii cu privire la schimbarile de care vom avea parte din momentul in care vom cumpara cele doua terminale.

Vorbesc despre Austin Mann, omul care anul trecut a testat camera iPhone 6 Plus in Islanda si in ziua lansarii terminalului a publicat un review extins pentru ea, deci exista sanse foarte mari ca el sa testeze in aceste momente un iPhone 6S Plus pentru un review similar.

12 megapixeli, 4K si Force Touch

Conform lui Mann, camera iPhone 6S si iPhone 6S Plus va inregistra intr-adevar clipuri video in format 4K si va avea o camera de 12 megapixeli, deci vom avea posibilitatea de a vizualiza intr-un format mult mai mare si mai clar tot continutul multimedia inregistrat.

Camera iPhone 6S si iPhone 6S Plus nu va inregistra poze cu mult mai bune in conditii de luminozitate scazuta, si nu va avea zoom optic, insa se pare ca folosind Force Touch am putea deschide rapid aplicatia Camera a iOS 9 pentru a inregistra rapid poze sau filme.

In timpul inregistrarii clipurilor video Force Touch ar urma sa ne permita sa blocam expunerea sau focalizarea intr-un anumit punct, asta in timp ce Siri ar putea fi utilizat pentru inregistrarea de poze si controlarea unor alte functii ale camerei.

Slow-motion la 1080p si Burst Mode mai rapid

In final se pare ca functia slow-motion ar urma sa poata in sfarsit inregistra clipurile video in format 1080p la maxim 240 de cadre pe secunda, in timp ce functia Burst Mode ar urma sa permita inregistrarea a maxim 14 cadre pe secunda la rezolutia de 8 megapixeli.

Practic pentru camera iPhone 6S si iPhone 6S Plus ar urma sa avem parte de o multitudine de schimbari, insa fara zoom optic si imbunatatirea inregistrarii de poze sau clipuri video in conditii de luminozitate scazuta probabil vor exista suficiente persoane nemultumite.

4 COMENTARII

  1. Daca e adevarat, e trist. Vom vedea miercuri, dar sugerez tuturor sa nu aiba nu stiu ce asteptari, ca doar vorbim despre Apple (post Steve Jobs) aici.