Heroes® of Might & Magic® III – HD Edition este disponibil la REDUCERE in App Store Romania

Heroes® of Might & Magic® III – HD Edition

Heroes of Might & Magic III este unul dintre cele mai populare jocuri lansate vreodata de catre compania Ubisoft pentru posesorii de calculatoare, iar incepand de la inceputul acestui an el este disponibil pentru descarcare inclusiv pentru tabletele iPad.

Heroes® of Might & Magic® III – HD Edition ne ofera posibilitatea de a participa la o aventura epica in care trebuie sa ajutam eroina Catherine Ironfist sa isi recucereasca regatul Erathia din mainile razboinicilor care l-au distrus in urma catorva secole de razboaie.

THE MOST POPULAR HEROES® TITLE OF ALL TIME IS BACK IN HD!  RE-LIVE THE EPIC TALE OF QUEEN CATHERINE IRONFIST, AS SHE RE-EMBARKS ON HER CRITICALLY ACCLAIMED QUEST TO UNITE HER RAVAGED HOMELAND AND RE-CONQUER THE KINGDOM OF ERATHIA.

Conform dezvoltatorilor, Heroes® of Might & Magic® III – HD Edition ne pune la dispozitie un modul campanie care se intinde pe nu mai putin de 7 scenarii cu 50 de harti speciale in care vom putea juca.

In fiecare lupta vom putea controla diversi eroi ale caror puteri le vom putea imbunatati de-a lungul timpului, astfel ca in final vom avea parte de o experienta de joc extrem de buna.

  • BUILD MAGNIFICENT CITIES, EITHER CELESTIAL OR DEMONIAC.
  • RediscoverTHE LANDMARK OPUS of turn-based strategy games for the first time on iPad in HD!
  • ENJOY THE ACCLAIMED HEROES® GAMEPLAY, with 7 exciting campaign scenarios, 50 skirmish maps and local multiplayer mode.
  • EXPLORE remote territories.
  • FIGHT FOR DOMINATION in epic battles!
  • BOOST YOUR HERO with magical rare items, skills and spells.
  • BUILD MAGNIFICENT CITIES, either celestial or demoniac.

  Heroes® of Might & Magic® III – HD Edition este disponibil pentru DESCARCARE din App Store intr-un format compatibil cu tabletele iPad.