Apple va lansa un Apple Watch auriu mai ieftin

Apple Watch auriu ieftinApple Watch din aur a fost lansat de catre compania Apple in luna aprilie a acestui an la preturi ce incep de la 10.000 de dolari in SUA si ajung pana la 19.000 de euro in Apple Store-urile din europa, iar acest lucru a limitat extrem de mult numarul de persoane care si-ar permite un asemenea produs.

Daca v-ati fi dorit un Apple Watch auriu fara sa fiti nevoiti sa il vopsiti in aceasta culoare, ei bine am o veste buna pentru voi deoarece compania Apple intentioneaza sa lanseze un model mai ieftin al ceasului sau inteligent care va fi disponibil in exact aceasta culoare.

V-am spus astazi ca Apple va lansa Apple Watch-uri in noi culori, iar una dintre ele va fi acest auriu care cel mai probabil va semana intr-o buna masura cu cel folosit pentru a colora carcasele terminalelor iPhone, ale tabletelor iPad sau ale MacBook-urilor.

Un Apple Watch Sport auriu sau un Apple Watch din otel inoxidabil vopsit in culoarea aurie va atrage cu siguranta foarte multe persoane, iar asta pentru ca pretul de vanzare va fi mult mai mic decat cel cerut de catre compania Apple pentru modelele din aur.

Other products that may surface include new metal finishes for the Apple Watch, including a less expensive gold version, people close to the product said. In addition,

Apple urmeaza sa anunte acest nou Apple Watch auriu in cadrul conferintei pentru prezentarea iPhone 6S, astfel ca miercurea viitoare ar trebui sa il vedem pe scena si sa aflam la ce pret va fi el disponibil pentru achizitie din magazinele Apple.