Dragon Quest V poate fi cumparat la REDUCERE din App Store Romania

DRAGON QUEST V

Dragon Quest V a fost lansat in cursul noptii trecute in App Store Romania, iar daca sunteti un fan al jocurilor din aceasta serie, atunci cu siguranta veti fi interesati de el.

Jocul ne ofera posibilitatea de a controla o familie de eroi ale caror vieti se vor desfasura in fata ochilor nostri pe masura evolutiei actiunii.

Conform dezvoltatorilor, Dragon Quest V contine actiune combinata din trei titluri din aceeasi serie, astfel ca vom avea parte de o experienta de joc extrem de complexa.

Jocul va incepe cu voi controland un tanar erou care calatoreste prin lumea virtuala a jocului, voi avand rolul de a il ajuta sa creasca pe masura parcurgerii misiunilor create de catre dezvoltatori.

THIS GRAND ADVENTURE, UNFOLDING OVER THREE GENERATIONS, IS NOW AVAILABLE TO PLAY IN THE PALM OF YOUR HAND! TAKE YOUR PLACE AMONG A FAMILY OF HEROES, SHARING IN ALL THE TRIUMPHS AND TRAGEDIES OF THEIR STORIED LIVES! ENJOY THREE GENERATIONS’ WORTH OF ADVENTURE IN ONE STANDALONE PACKAGE! OUR HERO BEGINS THE STORY AS A SMALL BOY, TRAVELLING THE WORLD WITH HIS FATHER, PANKRAZ.

  Dragon Quest V contine o multitune de eroi si monstri pe care ii veti intalni, majoritatea dintre aceste intalniri avand la baza lupte pe care voi va trebui sa le castigati.

Separat de lupte, voi va trebui sa colaborati cu eroii pe care ii intalniti pentru a distruge monstrii care va ies in cale, dar si pentru a deveni mai experimentat in lupte.

THE FEARSOME MONSTERS YOU FACE IN BATTLE CAN NOW BECOME YOUR FRIENDS, GIVING YOU ACCESS TO UNIQUE SPELLS AND ABILITIES—AND A WHOLE HOST OF STRATEGIC POSSIBILITIES! ROTATE YOUR VIEWPOINT IN TOWNS AND VILLAGES THROUGH A FULL 360 DEGREES TO MAKE SURE YOU DON’T MISS A THING! BRUISE THE OOZE, THE SLIME-SMASHING MINIGAME INTRODUCED IN THE NINTENDO DS VERSION, IS BACK WITH A BANG!

Dragon Quest V este disponibil pentru DESCARCARE in format universal in App Store Romania.