Apple promoveaza cele mai bune aplicatii de tip calculator

aplicatii calculator iPhone iPadCele mai bune aplicatii de tip calculator pentru iPhone si iPad sunt listate de catre compania Apple intr-o noua sectiune de aplicatii numita Calculate & Convert, ea fiind disponibila de putina vreme in App Store pentru noi.

Daca aveti nevoie sa faceti calcule matematice complexe direct pe iDevice-urile voastre, atunci cu ajutorul Apple veti descoperi cele mai bune aplicatii care sunt capabile sa va ajute, asta desi aplicatia nativa Calculator a iOS 8 este suficient de complexa pentru majoritatea calculelor.

Sectiunea Calculat & Convert are o selextie foarte limitata de titluri care pot face aproape orice fel de calcule matematice, majoritatea aplicatiilor fiind promovate de catre Apple in diverse alte randuri in App Store.

Separat de calculele matematice, sectiunea contine si aplicatii care permit convertirea rapida in aproape orice fel de situatii aveti nevoie, astfel ca veti gasi cu siguranta suficiente motive sa vizitati sectiunea din App Store.

Saptamana aceasta compania Apple a modificat sistemul de alegere a acestor aplicatii din sectiunile sale, astfel ca ele sunt selectate manual si nu automat de catre un software, deci aveti recomandari doar pentru aplicatii foarte bune.

Sectiunea Calculate & Convert poate fi accesata in App Store urmand acest link.