iPad Pro – ecranul de 12.9 inch si difuzoarele stereo au fost confirmate (Video)

iPad Pro design difuzoareiPad Pro va fi prezentata in 9 septembrie de catre Apple, insa astazi ecranul cu diagonala de 12.9 inch si cele patru difuzoare stereo au fost confirmate de un clip video facut in baza unor informatii primite din Asia.

In acest clip puteti vedea o schita 3D a iPad Pro realizata in baza unor informatii preluate de la parteneri asiatici ai companiei Apple si daca inca mai aveati dubii cu privire la existenta ecranului de 12.9 inch, atunci ea ar trebui sa va lamureasca pe deplin in privinta sa.

Tot multumita acestei schite vedem si faptul ca iPad Pro urmeaza sa aiba patru difuzoare montate in partea de jos a carcasei, acestea urmand a reda sunetele in format stereo, compania Apple putand prezenta acest lucru c ao functie importanta oferita de catre iPad Pro.

Separat de acestea, tableta iPad Pro urmeaza sa vina cu doua microfoane, unul pozitionat in partea central superioara si unul pozitionat in partea superioara a marginii laterale, portul audio de 3.5mm urmand a fi deasemenea prezent in partea lateral superioara.

iPad Pro urmeaza sa aiba 30.5 cm inaltime, 22.28 cm latime si doar 8mm grosime, astfel ca vorbim despre un produs foarte mare si foarte subtire care trebuie utilizat cu mare grija, altfel cu siguranta se vor gasi persoane care sa il indoaie in diverse moduri.

Completand lista de informatii disponibile, iPad Pro urmeaza sa beneficieze si de pe urma sistemului Force Touch, Apple creand pentru ea un stylus si, aparent, o tastatura, tableta avand inclusiv un port USB-C pentru conectarea de diverse periferice USB.

7 COMENTARII

  1. Pai daca ar avea osx singura diferenta intre ipad pro si macbook ar fi de touch screen si cam atat…nu cred ca Apple ar face doua produse din categorii diferite atat de asemanatoare

  2. nu cred 😀 sa stai sa faci poze cu o tableta asa mare ? 😀 bine nu e rau sa fie acolo 😀 nu ar fi exclus tinand cont ca si samsung pune camera pe tableta de 18″ sau cel putin asa se zvoneste
    Dar daca fac OSX pt touchscreen viitorul ar insemna ca ipad air ar urma sa aibe osx…adica nimeni nu ar mai vrea iOS decat poate pe iphone nu stiu