iPhone 6S urmeaza sa ofere calitate audio mai buna pentru apeluri telefonice si inregistrari

iPhone 6S apeluri telefonice calitate mai bunaiPhone 6S urmeaza sa faca apeluri telefonice cu o calitate audio mult mai buna si ofera sa ofere o calitate mult mai buna pentru inregistrarile audio/video multumita a cel putin unui nou microfon implementat de catre Apple.

Conform analistilor americani, compania Apple intentioneaza sa implementeze in iPhone 6S si iPhone 6S Plus mai multe microfoane decat in iPhone 6 in ideea de a elimina mai eficient zgomotele ambientale si a oferi o calitate mai buna pentru apeluri si inregistrari.

Din pacate nu se cunosc prea multe detalii cu privire la noile microfoane pe care iPhone 6S urmeaza sa le includa si nici nu am auzit vreo alt zvon care sa sugereze posibila disponibilitate a lor, insa nu ar fi greu de crezut ca Apple ar putea oferi un upgrade serios pentru terminale.

Compania Apple a imbunatatit aproape anual calitatea apelurilor telefonice si a inregistrarilor audio/video facute de catre terminalele sale, iar pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus se pare ca nu vom avea parte de un regres sau de o stagnare din acest punct de vedere.

He believes the handset will sport more microphones than the iPhone 6 series, allowing for improved voice quality in calls and recordings.

Fara a sti exact unde intentioneaza compania Apple sa implementeze acest/aste nou/noi microfon/microfoane pentru anularea zgomotelor ambientale, pot presupun ca am putea rgasi noi componente in zonele laterale ale carcasei sau eventual in jurul camerei principale.

Ca sa fiu sincer, pana acum carcasele prezentate pentru iPhone 6S si iPhone 6S plus nu contine vreo gaura noua pentru vreun microfon, asa ca fie Apple le implementeaza intr-un port existent, fie doar va imbunatati microfoanele existente si va oferi o experienta mai buna pentru efectuarea de apeluri telefonice si inregistrari video.