iPhone 6S si iPhone 6S Plus vs competitorii Android – comparatia specificatiilor

iPhone 6S vs AndroidiPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost prezentate de catre compania Apple si desi nu stim decat ca ele contin un chip A9 mai performant, unii s-au gandit sa faca o comparatie cu restul terminalelor Android existente pe piata.

Vorbim aici despre o comparatie intre iPhone iPhone 6S,  iPhone 6S Plus, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge+, HTC One M9, Moto X Style, Moto X Play, Sony Xperia Z5, Sony Xperia Z5 Premium, LG G4 si One Plus 2.

Informatiile din tabel nu sunt 100% demne de luat in calcul, in special cele privind bateriile, as ca priviti-le ca atare, desi ele formeaza o idee generala cu privire la ceea ce vor oferi dispozitivele.

iPhone 6S vs concurenta

Articolul precedentiPhone 6S 3D Touch este prezentat in detaliu (Video)
Articolul următoriPhone 6S si iPhone 6S Plus hands-on Video
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.