Prima persoana asteapta deja la coada pentru a cumpara iPhone 6S

coada iPhone 6S Australia 2iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi prezentate in aceasta seara de catre compania Apple, insa pentru ca produsele sunt atat de importante si populare, in Sydney cineva deja asteapta in fata unui Apple Store pentru a cumpara noile produse ale americanilor.

Avand in vedere ca orice actiune de acest gen are o motivatie foarte clara, persoana care asteapta la coada pentru a cumpara iPhone 6S este fondatorul website-ului mysparetech.com, acesta fiind in esenta similar okazii.ro sau olx.ro.

Separat de promovarea website-ului, barbatul incearca sa stranga 5000 de dolari pentru un ONG numit Mission Australia, acesta ajutand oamenii fara adapost de pe intregul continent australian, asa ca motivatia sa are si o cauza nobila demna de luat in seama.

Avand in vedere ca Australia este una dintre tarile in care vor fi vandute primele terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus, barbatul din imagine va fi unul dintre primii posesori ai noilor terminale, insa cu siguranta in zilele urmatoare alte persoane se vor aseza la coada in apropierea sa.

coada iPhone 6S Australia 1

Apple va anunta iPhone 6S si iPhone 6S Plus abia in aceasta seara, insa in anii trecuti diverse persoane s-au asezat la cozi in fata magazinelor chiar in ziua anuntarii lor, asa ca nu vorbim despre ceva neobisnuit aici.

coada iPhone 6S Australia