Cum functioneaza wallpaper animat pe iPhone 6S ?

wallpaper animat iPhone 6SiPhone 6S si iPhone 6S Plus ne ofera posibilitatea de a folosi in sfarsit un wallpaper animat pentru LockScreen, Apple ii spune wallpaper dinamic, insa stim cu totii ca 8 ani de evolutie ai iPhone ne-au adus intr-un final in acest punct.

Wallpaper-urile animate pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus functioneaza exact la fel precum orice alte wallpaper-uri similare, astfel ca de indata ce alegem unul din libraria foto il putem vizualiza direct in ecranul de blocare fara vreo alta actiune care sa trebuiasca intreprinsa.

Separat de wallpaper-urile animate puse la dispozitie de catre compania Apple, vom putea alege si Live Photos inregistrate de catre noi pentru a fi setate ca si imagini pentru LockScreen, astfel ca vom avea parte de o experienta cat se poate de interesanta.

With Live Photos, your favorite moments are now even closer at hand. Set a Live Photo as your Lock screen wallpaper, and press to watch it come alive. You can choose any of your Live Photos or select from the Dynamic Wallpapers that come with iOS 9.

4 COMENTARII

  1. sunt asa diferite fata de ce avem din iOS7 -dynamic wallpapers?
    eu zic ca avem wallpaper animate de 2 ani,doar au mai adaugat cateva acum odata cu ioS9

  2. Wow… Live wallpaper… Asa ceva avea samsung s II cand a aparut….. Asta inseamna inovatie made by apple. ( nu sariti cu gura…. Folosesc iphone de cand a aparut 3g ul. Si o sa taman tot la iphone din multe motive….dar asa inovatie…:)) )