Live Photos – pozele prind viata pe iPhone 6S

Live Photos iPhone 6SLive Photos, sau poze in timp real, este una dintre functiile interesante oferite pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus de catre compania Apple, ea oferindu-ne posibilitatea de a inregistra poze care in realitate sunt scurte clipuri video ale locatiilor vizitate.

Conform celor de la Apple, functia Live Photos ne permite sa inregistram o poza dintr-o anumita locatie, iar acea poza este de fapt un scurt clip video, asta deoarece acest sistem inregistreaza nu doar un instantaneu, ci si cateva secunde de continut video si audio.

Puteti vedea si in clipul video de mai jos cum functioneaza totul, practic o poza facuta cu Live Photos arata ca orice alta poza normala, doar ca in momentul apasarii sale reda continutul video si audio, lucru pe care diverse alte aplicatii il pot face in acelasi mod.

A whole new way to look at photography, Live Photos go beyond snapshots to capture moments with motion and sound. Press a Live Photo to make it come alive. Experience the crack of a smile. The crash of a wave. Or the wag of a tail.

https://www.youtube.com/watch?v=aBYWGjIzvyw