Programul de vanzare in rate a iPhone are succes

program rate iPhoneProgramul de vanzare in rate a iPhone se dovedeste a fi un real succes in SUA conform analistilor americanic are au interogat unii recenti clienti ai companiei Apple care au achizitionat terminale iPhone in baza acestui program.

V-am spus in septembrie ca el a fost lansat de catre compania Apple intr-o tentativa de a atrage noi clienti carora sa le vanda anual sau bianual terminale iPhone noi cu suventie, iar planul sau pare sa fi atras deja un numar destul de mare de americani interesati de aceasta oferta.

Practic la preturi ce incep de la 32.41 de dolari lunar utilizatorii pot cumpara terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus de la compania Apple, ratele urmand a fi achitate timp de 12 sau 24 luni cu posibilitatea de a preda terminalul vechi pentru a primi unul complet nou dupa 12 luni.

Analistii americani estimau faptul ca 15% dintre noii posesori de terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor achizitiona dispozitivele prin acest program, insa un studiu recent a dezvaluit faptul ca procentul este defapt de 37%, deci peste o treime dintre clientii noi.

In a note to clients issued late Monday, Munster reported that of 188 iPhone 6S buyers surveyed in mid-November, 70 people (37%) chose the new program. By the end of the quarter, Munster believes, the actual rate could turn out to be as high as 50%.

Daca aceasta cifra vi se pare a fi mare, ei bine analistii estimeaza ca ea ar putea ajunge pana la 50% pana la sfarsitul acestui an si realitatea este ca oferta este suficient de buna incat americanii sau oricine altcineva sa poata beneficia de ea fara regrete.

Apple a lansat acest program de vanzare a iPhone in rate doar in SUA deocamdata, insa el s-a dovedit a fi un real succes si exista sanse foarte mari ca o extindere in Europa sau Asia sa aiba loc, vanzarile de terminale iPhone putand creste si mai mult.