Samsung copiaza iPhone Upgrade Program

Samsung iPhone Upgrade ProgramSamsung copiaza iPhone Upgrade Program cu un program propriu, compania coreeana avand deja planuri avansate pentru lansarea unui program de vanzare de smartphone-uri in rate, el fiind extrem de similar cu cel creat de catre compania Apple si anuntat in data de 9 septembrie.

In realitate programul este unul de leasing deoarece utilizatorilor li se recomanda sa faca upgrade anual la cel mai nou model al iPhone fara costuri suplimentare, ei nereusind in final sa ramana cu terminalul preluat initial decat daca platesc ratele lunare pana la finalul perioadei.

Avand in vedere ca iPhone Upgrade Program a fost atat de bine primit de catre presa si analistii americani, cei de la Samsung s-au gandit sa creeze unul similar pe care il vor lansa in SUA in perioada urmatoare, el permitandu-le utilizatorior sa ia in leasing smartphone-uri intr-un mod similar.

The South Korean electronics giant is planning to launch a program for leasing its Galaxy phones in the U.S. market, similar to the one Apple announced just weeks ago, according to an industry executive with knowledge of Samsung’s plans. Samsung may be launching this leasing program in the next several months, although that timeline may accelerate, the executive said.

V-am explicat acum mai bine de o saptamana cum functioneaza iPhone Upgrade Program, el oferindu-le americanilor posibilitatea de a “cumpara” un iPhone si de a plati rate lunare de minim 32 de dolari, dupa un an de zile de plata ei avand posibilitatea de a face upgrade la cel mai noi model fara un cost suplimentar.

Avand in vedere ca operatorii de telefonie mobila incep sa renunte la subventionarea smartphone-urilor vandute pe piata, iPhone Upgrade Program este vazut ca un program benefic pentru utilizatori care are rolul de a creste vanzarile de terminale iPhone, Samsung fiind interesata sa ofere ceva similar pentru a-si creste vanzarile.

2 COMENTARII