Huawei ironizeaza Apple din cauza iPhone 6S rose gold

Huawei rose goldApple a prezentat iPhone 6S rose gold in cursul zilei de miercuri si cu siguranta foarte multe femei vor fi interesate sa cumpere un model de la compania americana, insa cei de la Huawei s-au gandit ca ar fi momentul sa isi faca simtita prezenta.

In aceasta idee, compania Huawei a publicat imaginea de mai sus pe Twitter spunand ca smartphone-urile lor sunt colorate in rose gold pe toata suprafata carcasei, in timp ce smartphone-urile companiei Apple au panoul frontal alb pe toata suprafata sa.

Combinatia dintre alb si rose gold este una placuta si, din punctul meu de vedere, ofera un aspect mult mai frumos terminalului decat o carcasa colorata complet in rose gold, insa decizia de a cumpara un terminal mobil sau altul sta in final la doamnele din lumea intreaga.

4 COMENTARII

  1. @Zaone
    Uite niște sinonime exacte, cât și contextuale pentru verbul “a ironiza”, poate mai schimbi formularea.

    A zeflemisi, a lua în derâdere, a lua în tărbacă, a lua peste picior, a șfichiui, a lua în râs, a înțepa, a batjocori.

    Mai sunt și altele.

  2. Sunt niște chinezi, făcători de multe, mai nou, smartphone-uri premium cu Force Touch, coae! Ce? Nu știi de Huawei? Au “rupt” piața cu primul telefon cu Force Touch. Vor vinde peste 24.000 de unități în prima lună de la lansare.
    Mizerii chinezești.