3D Touch ajunge in iOS 8

3D Touch iOS 83D Touch este una dintre functiile mele preferate la iPhone 6S si iPhone 6S Plus si cred ca multi dintre voi sunt de aceeasi parere, iar unii probabil si-ar dori sa aiba acest sistem disponibil inclusiv in iOS 8.

Ei bine daca din punct de vedere tehnic acest lucru este imposibil, din punct de vedere al software-ului lucrurile sunt diferite, astfel ca un dezvoltator a reusit sa reproduca in iOS 8 sistemul 3D Touch care ne ofera posibilitatea de a vizualiza scurtaturi pentru functii ale aplicatiilor instalate in terminalele noastre.

Apasarile puternice sau usoare sunt inlocuite de cele lungi in implementarea facuta pentru 3D Touch in iOS 8, insa efectul este acelasi cand vine vorba despre scurtaturi pentru aplicatiile instalate in terminalele noastre, asa ca multa lume ar trebui sa fie fericita.

Deocamdata nu se stie cand va fi disponibil acest tweak, insa am o presimtire ca pana in momentul in care iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi lansate el ne va fi pus la dispozitie de catre dezvoltator.

Articolul precedentHuawei ironizeaza Apple din cauza iPhone 6S rose gold
Articolul următorSamsung ironizeaza iPhone si Apple (Video)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.