3D Touch ajunge in iOS 8

3D Touch iOS 83D Touch este una dintre functiile mele preferate la iPhone 6S si iPhone 6S Plus si cred ca multi dintre voi sunt de aceeasi parere, iar unii probabil si-ar dori sa aiba acest sistem disponibil inclusiv in iOS 8.

Ei bine daca din punct de vedere tehnic acest lucru este imposibil, din punct de vedere al software-ului lucrurile sunt diferite, astfel ca un dezvoltator a reusit sa reproduca in iOS 8 sistemul 3D Touch care ne ofera posibilitatea de a vizualiza scurtaturi pentru functii ale aplicatiilor instalate in terminalele noastre.

Apasarile puternice sau usoare sunt inlocuite de cele lungi in implementarea facuta pentru 3D Touch in iOS 8, insa efectul este acelasi cand vine vorba despre scurtaturi pentru aplicatiile instalate in terminalele noastre, asa ca multa lume ar trebui sa fie fericita.

Deocamdata nu se stie cand va fi disponibil acest tweak, insa am o presimtire ca pana in momentul in care iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi lansate el ne va fi pus la dispozitie de catre dezvoltator.

2 COMENTARII

  1. Stati linistiti ca astea o sa fie cele mai basic chestii pe care le va aduce iOS 9 jailbreak. Nu e cine stie l
    e si e foarte usor sa fie implementate prin tweak-uri. Bine, experienta nu va fi atat de buna ca pe un 6s, dar va fi foarte asemanatoare.