iPhone 5S 8 GB va fi lansat in 2015

iPhone 5S 8 GBIntr-o era in care utilizatorii cer ca smartphone-urile sa aiba macar 32 GB spatiu de stocare sau sloturi pentru expansiunea spatiului disponibil, Apple se pregateste sa lanseze iPhone 5S 8 GB.

Se pare ca Apple intentioneaza sa lanseze iPhone 5S 8 GB in luna decembrie, chiar inaintea sarbatorilor de iarna, insa doar cateva piete aflate  in curs de dezvoltare il vor avea disponibil incepand de atunci si vorbim despre China India si alte cateva piete asiatice sau africane.

Apple a scos din vanzare iPhone 5C, iar iPhone 5S 8 GB are rolul de a il inlocui in oferta sa si cea a operatorilor de telefonie mobila, noul terminal urmand a fi mai scump decat modelul de 16 GB a terminalului iPhone 5C vandut pana de curand de catre cei din Cupertino.

iPhone 5S 16 GB este vandut la pretul de 500 de dolari in India, exagerat de mare fata de ceea ce ofera terminalul, asa ca iPhone 5S 8 GB va fi probabil cu 50 de dolari mai ieftin, iar din nou vorbim despre un pret mult prea mare pentru ceea ce ofera acest smartphone pentru utilizatori.

Desi dorinta compania Apple este de a concura mai eficient cu Samsung si alti producatori de terminale mobile, ideea de a vinde un iPhone 5S 8 GB la pretul de 450 de dolari pare stupida, insa cu siguranta se vor gasi persoane interesate sa cumper eterminalul americanilor.

8 COMENTARII

  1. O sa se vanda in draci. Multi habar nu au la ce le trebuie spatiu de stocare. Altii, care stiu, o sa spuna ca este suficient 8 Giga pentru ca asa a spus Apple. Deja am si auzit un aplaudac zicand ca cloud-ul este viitorul.
    Sincer, eu sunt siderat. Pana acum Apple a evitat sa faca pasi inapoi (cu cateva exceptii).
    Sper sa renunte la aberatia asta.