iOS 9 – invata-l pe Siri sa te recunoasca

Configurare Hey Siri iOS 9iOS 9 are implementat pentru prima oara un sistem care ii permite asistentului personal Siri sa se familiarizeze cu vocea noastra inainte de a il utiliza efectiv pentru orice am avea nevoie, Apple implementand un sistem de configurare.

Mai exact, accesand meniul de activare al Siri si activand optiunea Hey Siri veti fi intampinati de un meniu de configurare a asistentului care va poarta printr-o serie de pasi meniti sa il ajute pe Siri sa inteleaga mai usor vocea noastra.

Compania Apple ne cere sa rostim comanda Hey Siri de cateva ori impreuna cu alte cateva comenzi uzuale pe care asistentul le asculta si le analizeaza in ideea de a recunoaste mai usor vocea noastra in momentul in care este “strigat” de catre noi.

Functia Hey Siri ii permite asistentului Siri sa raspunda la comenzi in baza unei activari vocale atunci cand terminalul nostru se afla la incarcat, ideea din spatele acestui configurator fiind de a impiedica activarile accidentale cand ale persoane spun Hey Siri.

Configurare Hey Siri iOS 9 1

Sistemul de configurare a Hey Siri in iOS 9 este in principal util pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus deoarece cu ele putem tine aceasta functie activa tot timpul, asa ca pe strada oricine ar putea activa Siri in momente nedorite, insa acest sistem impiedica acest lucru.

Configurare Hey Siri iOS 9 2

Configurare Hey Siri iOS 9 3

2 COMENTARII

  1. Din ce am inteles chiar daca altcineva (femeie sau barbat) zice Hey siri tot se activeaza…poate este inca in beta sau poate recunoaste doar accentul,deci nu e inca perfect.