iPhone 6S are un time-lapse imbunatatit

iPhone 6S time-lapseiPhone 6S, ca si vechile modele ale iPhone, are in aplicatia Camera o functie time-lapse care ne permite sa inregistram clipuri video de maxim 20 de secunde care prezinta la viteza crescuta cateva minute de inregistrare video normala.

Pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus compania Apple a implementat un sistem de stabilizare video in timpul inregistrarii time-lapse-urilor, insa nu specifica daca el este oferit pentru ambele sau doar pentru unul dintre terminale, avand in vedere ca doar iPhone 6S Plus are stabilizator optic pentru video.

In ciuda acestei schimbari, rezolutia de inregistrare video ramane slaba.

Make an amazing movie, whether you record for minutes or hours. New video stabilization in Time-lapse mode lets you take a smooth video even if your hands aren’t steady.

Articolul precedentiPhone 6S si noua functie pentru panorama
Articolul următoriPhone 6S si noutatile pentru slow-motion
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.