iPhone 6S si noua functie pentru panorama

panorameiPhone 6S si iPhone 6S Plus au o noua functie pentru inregistrarea de poze panoramice, astfel ca noile smartphone-uri ale companiei Apple pot inregistra in iOS 9poze panoramice la o rezolutie de 63 de megapixeli fata de 43 de megapixeli cat puteau in trecut.

Diferenta de 20 de megapixeli in rezolutia pozelor este data de noua camera de 12 megapixeli, aceasta oferind posibilitatea de a inregistra poze normale de rezolutie mult mai mare, astfel ca acum si pozele panoramice vor avea dimensiuni mai mari.

Articolul precedentSamsung ironizeaza iPhone si Apple (Video)
Articolul următoriPhone 6S are un time-lapse imbunatatit
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.