Ecranul afecteaza disponibilitatea iPhone 6S Plus

camera iPhpne 6S PlusStocul initial de terminale iPhone 6S Plus a fost epuizat de catre compania Apple in mai putin de o zi de la initierea precomenzilor pentru iPhone 6S si fratele sau mai mare, ele fiind extrem de cautate.

Apple a recunoscut astazi ca iPhone 6S Plus are parte de o atentie neobisnuit de mare din partea utilizatorilor, insa el este disponibil in cantitati extrem de limitate si se pare ca la mijlocul problemei ar fi una dintre componentele ecranului dispozitivului.

Se pare ca partenerul Apple Minebea are probleme foarte mari in a produce suficient de multe module de iluminare pentru ecran, astfel ca Apple va creste cu 70% sau 80% comenzile spre partenerul asiatic Radiant pentru a acoperi cerearea mare de terminale.

We believe Minebea’s (JP) backlight module production issues in supplying iPhone 6S Plus (6S Plus) is one of the main factors in the model’s supply shortage. To tackle this issue, we believe Apple (US) has been increasingly transferring high-ASP 6S Plus backlight module orders to Radiant (6176 TT, NT$106.5, OP), boosting its sales momentum.

Avand in vedere ca Apple va face abia acum schimbarea furnizorilor, nimeni nu stie cat timp va trece pana cand imbunatatirea se va resimti intr-o crestere a productiei de terminale iPhone 6S Plus, insa probaibl nu va dura chiar atat de mult.