Samsung Galaxy S6 Edge+ si conectivitatea 4G+

Samsung Galaxy S6 Edge+ este unul dintre putinele smartphone-uri disponibile in Romania care este compatibil cu retelele 4G+ ale Orange, Vodafone sau Telekom, iar multumita Orange Smartphone Tester am avut ocazia de a ii testa performantele.

V-am spus acum cateva luni care sunt vitezele in retea 4G+ a Orange Romania, iar acum vin cu un update care dezvaluie faptul ca lucrurile nu mai stau la fel de bine, cel putin nu in toate zonele in care exista acoperire 4G+ si am testat Samsung Galaxy S6 Edge+.

Vitezele pe care le vedeti in imagine sunt cele mai mari obtinute testand Samsung Galaxy S6 Edge+ in reteaua 4G+ a Orange Romania si am facut destule teste in zonele din Bucuresti in care exista acoperire, insa majoritatea au oferit rezultate mai mici de 100 Mbits.

Pentru cei dintre voi care nu stiu, retelele 4G+ ar trebui sa ofere viteze de navigare pe internet de pana la 300 Mbps, insa Samsung Galaxy S6 Edge+ nu a reusit sa obtina mai mult de 143 Mbps, dar desigur ca vina nu este a sa in aceasta situatie.

Samsung Galaxy S6 Edge+ conectivitatea 4G+

Retelele 4G+ sunt inca noi in Romania si sunt in curs de dezvoltare, cei de la Orange promitand sa investeasca 500 de milioane de euro in urmatorii ani in extinderea acoperirii 4G si 4G+, asa ca in viitor vom avea rezultate mult mai bune decat acum.

Pana una-alta, cu Samsung Galaxy S6 Edge+ am reusit sa vad ceea ce voi obtine cu iPhone 6S si iPhone 6S Plus in momentul in care voi reusi sa le testez in reteaua 4G+ a Orange Romania.

4 COMENTARII