Pot instala iOS 9 pe iPhone 4S ?

pot instala iOS 9 iPhone 4SPot instala iOS 9 pe iPhone 4S ? Am primit intrebarea aceasta destul de des in ultimele ore de la diversi utilizatori care detin acest smartphone al companiei Apple si raspunsul este unul afirmativ, puteti instala iOS 9 pe iPhone 4S.

Compania Apple a surprins foarte multa lume prin pastrarea compatibilitatii iPhone 4S cu iOS 9, iar asta deoarece vorbim despre un smartphone vechi de 4 ani de zile al carui hardware nu este chiar atat de potent precum multi si-ar imagina.

iPhone 4S a avut numeroase probleme in a rula iOS 8-ul lansat de catre compania Apple si in cazul iOS 9 lucrurile nu sunt cu foarte mult diferite, performantele nefiind mai bune, desi compania Apple a promis ca iPhone 4S va rula iOS 9 fara nici cea mai mica problema.

iOS 9 pe iPhone 4S

In clipul video de mai sus aveti facut un test de performante care va spune cat de bine merge iOS 9 pe iPhone 4S in momentul de fata, rezultatele nefiind chiar atat de bune precum le prezenta compania Apple in momentul anuntarii iOS 9 in luna iunie a acestui an.

Realitatea este ca iPhone 4S este vechi si are componente incapabile sa ruleze fara probleme sistemul de operare iOS 9, iar daca detineti un asemenea produs trebuie sa fiti constienti de faptul ca nu veti avea parte de performante ridicate pe el.

iOS 9 poate fi instalat fara probleme pe iPhone 4S, insa din pacate nu veti avea parte decat de mai mult lag in utilizarea tuturor aplicatiilor si a functiilor pe care compania Apple ni le pune la dispozitie, iar acest rezultat este cat se poate de normal.

Recomandarea mea pentru cei care au iPhone 4S este sa faca actualizarea la iOS 9 doar daca sunt 100% siguri ca vor putea suporta lag-ul in utilizarea functiilor terminalelor, in caz contrar instalarea putand fi evitata pana la upgrade-ul spre un iPhone mai nou.