Tim Cook – detalii despre viata personala si Apple

Apple Unveils iPhone 6

In cursul noptii trecute Tim Cook a fost prezent in emisiunea celebrului comediant si moderator TV, Stephen Colbert si a oferit o multitudine de detalii interesante cu privire la viata sa personala, dar si Apple.

Tim Cook a evitat sa vorbeasca despre masina pe care o dezvolta Apple, insa a tinut sa laude iPhone 6S si iPhone 6S Plus inaintea lansarii oficiale, reafirmand ceea ce echipa de PR a companiei americane ne-a spus deja, ca terminalele inregistreaza vanzari foarte bune si se indreapta spre un record absolut in viitorul apropiat.

Mergand mai departe, Tim Cook si-a declarat din nou dragostea fata de fostul CEO Apple, Steve Jobs, despre care a spus ca ii lipseste in fiecare zi din viata sa, explicand si viziunea co-fondatorului Apple cu privire la lume sau modul sau de lucru cu angajatii.

In final Tim Cook a vorbit despre anuntul sau de anul trecut cand a recunoscut oficial ca este gay, el afirmand ca si-a pus dorinta de a ajuta oamenii din lumea intreaga deasupra propriei intimitati, iar vorbele sale au schimbat cu siguranta foarte multe in interiorul multor companii importante.

Intregul interviu de 10 minute este disponibil mai jos.