Prima Pagina iCloud Preturile noilor abonamente iCloud

Preturile noilor abonamente iCloud

preturi abonamente iCloudPreturile noilor abonamente iCloud au fost dezvaluite in aceasta dimineata de catre compania Apple si asta dupa ce v-am spus zilele trecute ca in 25 septembrie urmeaza sa fie lansate noile planuri tarifare pentru serviciile celor din Cupertino.

Conform companiei Apple, preturile noilor abonamente iCloud incep de la 0.99 dolari sau 0.99 euro in Europa, paritatea dolar – euro fiind mentinuta in cazu tuturor abonamentelor, asta desi moneda americana este mai ieftina decat cea europeana, dar pentru Apple asta conteaza mai putin.

Mai exact, preturile noilor abonamente iCloud sunt :

 • 50 GB – 0.99 euro;
 • 200 GB – 2.99 euro;
 • 1 TB – 9.99 euro.

Partea buna a intregii probleme este ca acum pentru 50 GB de spatiu de stocare in iCloud veti plati nu mai 1 euro lunar, o suma infima pe care oricine si-o poate permite pentru a stoca orice fel de poze, clipuri video sau informatii importante in serverele Apple.

Nici suma de 2.99 euro pentru 200 GB spatiu de stocare nu este chiar atat de mare si ar putea fi la indemana oricui, cantitatea mult mai mare de spatiu oferita de catre Apple fiind ideala pentru cei care inregistreaza foarte mult continut multimedia.

Utilizarea iCloud este benefica pentru iPhone, iPad sau iPod Touch-uri deoarece toate datele din terminalele noastre sunt salvate automat in serverele Apple, iCloud salvand date pe care alte servicii de stocare online nu sunt capabile sa le acceseze.

Acestea fiind spuse, preturile noilor abonamente iCloud vor fi disponibile din 25 septembrie cand acestea vor fi lansate oficial.

 • Marius Muntean

  daca am deja cumparata optiunea de 20GB la 0.99E, in 25 se migreaza spatiul automat la 50GB?

 • @Marius Muntean: Da, se va transfera automat totul.

 • Ari

  Vreau sa spun, ca este frustrant. Daca șterg toate pozele din tel, mi le șterge si din Cloud. Atunci,care mai este rostul cloud ului? Ca nu pot elibera sub nici o forma spațiul din tel? Iar daca opresc conexiunea cu cloud ul, le șterg din tel, este ok. Insa in mom in care am din nou poze pe care doresc sa le urc in cloud, fac conexiunea tel-cloud, toate pozele din cloud mi le încarcă din nou in tel, ocupându mi mem țelului. Ce imi scapă?

 • Srb Srb

  nu stiu de ce nu le poti sterge separat,la mine merge
  adica inainte sa sterg de pe telefon, intru si din icloud pun photos stream pe off

 • Ari

  Asa merge, dar la următorul set de poze cand doresc sa le urc din nou in cloud, tot ce este in cloud, imi încarcă in tel… Se poate face ceva?

 • Pingback: Noile abonamente iCloud au fost lansate | iDevice.ro()