Preturile noilor abonamente iCloud

preturi abonamente iCloudPreturile noilor abonamente iCloud au fost dezvaluite in aceasta dimineata de catre compania Apple si asta dupa ce v-am spus zilele trecute ca in 25 septembrie urmeaza sa fie lansate noile planuri tarifare pentru serviciile celor din Cupertino.

Conform companiei Apple, preturile noilor abonamente iCloud incep de la 0.99 dolari sau 0.99 euro in Europa, paritatea dolar – euro fiind mentinuta in cazu tuturor abonamentelor, asta desi moneda americana este mai ieftina decat cea europeana, dar pentru Apple asta conteaza mai putin.

Mai exact, preturile noilor abonamente iCloud sunt :

  • 50 GB – 0.99 euro;
  • 200 GB – 2.99 euro;
  • 1 TB – 9.99 euro.

Partea buna a intregii probleme este ca acum pentru 50 GB de spatiu de stocare in iCloud veti plati nu mai 1 euro lunar, o suma infima pe care oricine si-o poate permite pentru a stoca orice fel de poze, clipuri video sau informatii importante in serverele Apple.

Nici suma de 2.99 euro pentru 200 GB spatiu de stocare nu este chiar atat de mare si ar putea fi la indemana oricui, cantitatea mult mai mare de spatiu oferita de catre Apple fiind ideala pentru cei care inregistreaza foarte mult continut multimedia.

Utilizarea iCloud este benefica pentru iPhone, iPad sau iPod Touch-uri deoarece toate datele din terminalele noastre sunt salvate automat in serverele Apple, iCloud salvand date pe care alte servicii de stocare online nu sunt capabile sa le acceseze.

Acestea fiind spuse, preturile noilor abonamente iCloud vor fi disponibile din 25 septembrie cand acestea vor fi lansate oficial.