Prima Pagina iCloud iOS 9 si problemele cu noile abonamente iCloud

iOS 9 si problemele cu noile abonamente iCloud

iOS 9 iCloud problemeIeri compania Apple a lansat noile abonamente iCloud la scurt timp dupa aparitia iOS 9 si a inceput sa transfere utilizatorii spre noile planuri tarifare fara un anunt prealabil, desi acest lucru nu prea mai conteaza.

Acum separat de cei 5 GB oferiti gratuit celor care nu au un abonament iCloud activ, compania Apple vinde 50 GB de spatiu de stocare cu 1 euro pe luna, 200 GB spatiu de stocare cu 3 euro pe luna si 1 TB de spatiu de stocare cu 9 euro pe luna, utiilizatorii cu abonamente vechi fiind transferati automat spre cele noi.

Transferul este facut, deocamdata, doar in teorie, iOS 9 afisand faptul ca utilizatorii au activata optiunea cu 50 GB spatiu de stocare, insa in realitate ei au in continuare vechiul spatiu de stocare alocat pentru contul lor.

Aceasta problema este cel mai probabil data de faptul ca un numar foarte mare de persoane trebuie transferate de la vechile abonamente la noile abonamente, iar serverele Apple fac aceasta procedura intr-un anumit ritm, asa ca totul va dura, probabil, pana maine.

Dupa aceea toata lumea ar trebui sa fie transferata spre noile abonamente si sa aiba active noile optiuni pentru stocarea datelor si din acel punct veti putea slava mai multe informatii in serverele companiei Apple pentru a elibera spatiu in terminalele voastre.

 • alexydd

  Aveti idee de ce cand am cumparat cei 50 gb mi-a luat de pe card suma de 4,37 lei o data , si inca o suma de 8,74 lei inca o data alta tranzactie.

 • alexydd

  este exact dublul 4,37 x 2 = 8,74 , adica in totat de pe card mi-a luat 13,1 lei

 • alexydd

  he

 • Cody

  @unieco, Nu! Mai asteapta cel putin 2 versiuni.

 • Te refereai la cei 8,74 RON ca sunt blocați de către banca. Iar timpul e de doua săptămâni și sigur îi va primi înapoi.

 • Iti vor fi returnați cei 8 RON înapoi peste doua săptămâni. Așa e când e faci prima plata vreodată către Apple sau când faci o achiziție a unei aplicații pe un dispozitiv nou cu același cont Apple. Dar întotdeauna se returnează.

 • Probabil e prima achiziție de pe device-ul ăsta.

 • Așa e și corect, nu? 🙂

 • Ai bani pe card, ai mai facut vreodata plati pe Apple ID-ul asta?