iOS 9 si problemele cu noile abonamente iCloud

iOS 9 iCloud problemeIeri compania Apple a lansat noile abonamente iCloud la scurt timp dupa aparitia iOS 9 si a inceput sa transfere utilizatorii spre noile planuri tarifare fara un anunt prealabil, desi acest lucru nu prea mai conteaza.

Acum separat de cei 5 GB oferiti gratuit celor care nu au un abonament iCloud activ, compania Apple vinde 50 GB de spatiu de stocare cu 1 euro pe luna, 200 GB spatiu de stocare cu 3 euro pe luna si 1 TB de spatiu de stocare cu 9 euro pe luna, utiilizatorii cu abonamente vechi fiind transferati automat spre cele noi.

Transferul este facut, deocamdata, doar in teorie, iOS 9 afisand faptul ca utilizatorii au activata optiunea cu 50 GB spatiu de stocare, insa in realitate ei au in continuare vechiul spatiu de stocare alocat pentru contul lor.

Aceasta problema este cel mai probabil data de faptul ca un numar foarte mare de persoane trebuie transferate de la vechile abonamente la noile abonamente, iar serverele Apple fac aceasta procedura intr-un anumit ritm, asa ca totul va dura, probabil, pana maine.

Dupa aceea toata lumea ar trebui sa fie transferata spre noile abonamente si sa aiba active noile optiuni pentru stocarea datelor si din acel punct veti putea slava mai multe informatii in serverele companiei Apple pentru a elibera spatiu in terminalele voastre.