Noile abonamente iCloud au fost lansate

Noile abonamente iCloudNoile abonamente iCloud au fost lansate impreuna cu iOS 9 de catre compania Apple, cei din Cupertino grabind lucrurile fara a mai astepta data de 25 septembrie cand iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi oficial lansate in 12 tari de pe glob.

Dupa cum v-am spus si ieri dimineata, noile abonamente iCloud au preturi ce incep de la 0.99 euro pentru 50 GB spatiu de stocare si ajung pana la 9.99 euro pentru 1 TB de spatiu de stocare, preturile fiind desigur platibile lunar in conturile companiei Apple.

Vechile abonamente au fost desfiintate de catre compania Apple si utilizatorii vor fi trecuti la pragul imediat urmator fata de abonamentul lor, adica persoanale care aveau 20 GB trec la 50 GB, cei care aveau 100 GB trec la 200 GB, iar cei care aveau 500 GB trec la 1 TB.

Apple ofera gratuit spatiul de stocare suplimentar pentru ca practic s-a facut o dublare a spatiului disponibil pentru fiecare abonament iCloud in parte, deci utilizatorii platesc aceeasi suma de bani precum in trecut, doar ca primesc mai mult spatiu de stocare in schimbul sumei de bani, exceptie facand abonamentul de 1 TB.

Noile abonamente pot fi activate incepand de astazi de catre toti doritorii.