Primele voastre impresii despre iOS 9

iOS 9 impresiiiOS 9 este disponibil de mai bine de jumatate de zi pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar multi dintre voi ati avut deja ocazia sa instalati actualizarea si sa va faceti o parere in legatura cu ceea ce ofera ea pentru voi.

Din punctul meu de vedere iOS 9 este o actualizare pe care nu ar trebui sa o ignorati daca folositi iOS 8 si nu aveti nevoie de jailbreak, iar asta deoarece fata de vechea versiune a sistemului de operare nu aveti absolut nimic in minus, ba din contra aveti si multe lucruri in plus.

Desigur ca performantele anumitor terminale sunt afectate de instalarea iOS 9, insa daca functiile pe care le regasiti in aceasta versiune a sistemului de operare va sunt utile, ar fi bine sa faceti update cat puteti sa mai faceti downgrade la iOS 8.4.1 in cazul in care nu sunteti multumiti.

Eu recomand oricui sa instaleze iOS 9 deoarece noua versiune a sistemului de operare mi-a lasat o impresie buna si nu as mai reveni la iOS 8 in momentul de fata pentru ca, sincer sa fiu, nu am vreun motiv sa mai fac asta si unele functii ale iOS 9 mi-ar lipsi.

Stiu ca parerile voastre in legatura cu iOS 9 sunt impartite si in aceasta idee va intreb care sunt impresiile voastre in legatura cu iOS 9, raspunsurile date in comentarii ajutandu-i si pe alti utilizatori sa se decida daca instalarea este oportuna sau nu.