Tablete iPad compatibile cu Slide Over, Picture in Picture sau Split View ?

Tablete iPad compatibile cu Slide Over, Picture in Picture sau Split View ?In iOS 9 compania Apple a regandit complet sistemul de multitasking al tabletelor iPad, astfel ca pentru ele avem functii precum Slide Over, Picture in Picture sau Split View care ne fac mai productivi, iar in articolul despre noutatile iOS 9 v-am explicat exact ce fac ele.

Desi aceste functii sunt extrem de utile, din pacate ele nu sunt disponibile chiar pe toate tabletele iPad ale companiei Apple, cei din Cupertino restrictionand accesul la ele in functie de puterea de procesare a fiecarui model al tabletelor vandute in lumea intreaga.

Conform companiei Apple, functiile Slide Over si Picture in Picture pot functiona fara probleme pe iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Air si iPad Air 2, in timp ce Split View functioneaza doar pe iPad Air 2 deoarece necesita multa putere de procesare.

Din pacate vechile modele de tablete iPad nu pot rula aceste noi functii deoarece au hardware insuficient de puternic pentru a le oferi utilizatorilor o experienta de utilizare cat se poate de buna, sau cel putin asta sustine compania Apple in momentul de fata.

Desi aceste functii sunt dezactivate acum pentru anumite tablete iPad, dupa lansarea iOS 9 jailbreak vom avea cu siguranta posibilitatea de a le activa oriunde si oricand dorim, indiferent care vor fi performantele tabletelor.