Probleme dupa instalarea iOS 9.0.1

probleme instalare iOS 9.0.1Incepand de aseara unele persoane au raportat probleme dupa instalarea iOS 9.0.1, compania Apple sustinand ca a rezolvat unele probleme ale sistemului sau de operare, insa pe de alta parte a generat altele care pot fi si mai dificil de rezolvat.

Era de asteptat ca unele persoane sa raporteze probleme dupa instalarea iOS 9.0.1 avand in vedere ca vorbim despre o noua procedura de update pe care multi au facut-o prin Software Update, Actualizare Software, deci au intercalat unele setari care probabil nu s-au potrivit.

Printre cele mai raportate probleme dupa instalarea iOS 9.0.1 se numara lag-ul la deschiderea de aplicatii sau functii ale sistemului de operare, dificultati in a accesa anumite meniuri fara ca terminalele sa se blocheze, reporniri aleatorii ale terminalelor sau autonomie scazuta.

Probleme dupa instalarea iOS 9.0.1

Separat de aceste probleme dupa instalarea iOS 9.0.1 unii utilizatori au realizat ca pe iPad nu mai functioneaza corect Split View, Slide Over sau Picture in Picture, ca uneori conexiunile de internet se intrerup prusc si ca au reaparut unele probleme WiFi care in trecut au fost rezolvate.

Stiu ca multi dintre voi isi doreau sa nu aiba probleme dupa instalarea iOS 9.0.1, insa din pacate asemenea dorinte sunt ireale pentru ca orice actualizare a sistemului de operare este “menita” sa aduca tot felul de probleme mai mult sau mai putin deranjante si nu puteti evita acest lucru.

Dimineata v-am spus primele mele impresii despre iOS 9.0.1 si v-am spus ca deocamdata nu am descoperit probleme majore dupa instalarea iOS 9.0.1, insa blocaje si lag la utilizare exista, iar despre autonomie voi vorbi maine, dupa ce am timp sa verific totul asa cum trebuie.

Acestea fiind spuse, voi ce probleme dupa instalarea iOS 9.0.1 ati intalnit in utilizarea terminalelor voastre si cum le-ati rezolvat? Raspunsurile voastre ar putea ajuta multe persoane sa rezolve probleme similare si sa beneficieze de o experienta de utilizare foarte buna.