Medusa for iPhone aduce Split View pe iPhone

Medusa for iphone Split ViewMedusa for iPhone este un tweak aflat in perioada de testare beta in momentul de fata, el fiind creat special pentru a le permite utilizatorilor de terminale iPhone sa foloseasca sistemul Split View pe dispozitive, asa cum fac pe tabletele iPad.

In imaginea alaturata puteti vedea cum arata Split View pe iPhone, practic functia permitandu-ne sa vizualizam doua aplicatii in acelasi ecran al terminalelor iPhone, Apple oferind acest sistem numai pe tabletele iPad, cel putin oficial.

Aplicatiile vor fi pozitionate pe ecran in ce format doriti voi, una putand ocupa mai mult spatiu in timp ce alta va ocupa mai putin spatiu, ideea principala fiind de a va permite sa afisati 2 aplicatii in acelasi ecran al terminalelor iPhone oricand aveti nevoie.

Medusa for iPhone este disponibil pentru instalare din repo-ul https://repo.cpdigitaldarkroom.com si este oferit in format beta, asa ca trebuie sa aveti grija cu el.

Dimineata v-am vorbit despre Medusa for iPad si v-am spus ca acel tweak aduce Split View pe vechile tablete iPad ale Apple.