Utilizatorii Android ironizeaza prima aplicatie Apple

Apple Move to iOSAseara compania Apple a lansat prima sa aplicatie pentru platforma Android, ea avand denumirea Move to iOS, scopul sau fiind de a le permite utilizatorilor acestei platforme sa-si transfere foarte rapid si usor datele intr-un iPhone nou.

Aplicatia este disponibila pentru instalare prin Google Play, insa utilizatorii Android au primit-o cu multe review-uri ironice si note foarte mici, asa cum probabil cei din Cupertino se asteptau de la oamenii care folosesc aceste aplicatii.

Daca aplicatiile Google din App Store au parte de review-uri pe masura functionaliatii pe care o ofera, in cazul aplicatiei Move to iOS comentariile sunt bazate doar pe ura oamenilor fata de platforma iOS si asta spune multe despre nivelul de civilizatie si limitele mentale al unora dintre cei care folosesc terminale Android.

I attempted to switch to ios (apparently zombies ate my brain) and my iPhone 3G would not accept my data. Also, my micro USB would not fit. I’d rather be shot in the face Then switch to a closed, controlled environment. When I downloaded the app it immediately prompted me to have full body reconstruction surgery in order to appear more like a sheep… I tried to switch to ios and this app made my old android explode in my pocket.

Chiar daca aplicatia celor de la Apple nu ofera vreo alta functionalitate in afara transferarii de date intre terminale, realitatea este ca aceasta este o prima tentativa a celor de la Apple de a intra in contact cu ecosistemul Android si in baza rezultatelor nu cred ca Apple mai are vreo initiativa de a lansa alte tiluri.

Excludem totusi aplicatia Apple Music care va fi lansata pe platforma Android pana la sfarsitul anului, insa sunt sigur ca si pentru ea se vor gasi destule comentarii mai mult sau mai putin stupide si rating-uri de doar o stea.

8 COMENTARII

  1. Cum ar fi ca toți posesorii de iPhone sa înjure google? Zici ca e război frate…
    Măcar spune ca iubești android si atat nu înjura un titlu de la o platforma concurenta…

  2. Si aici vedem cat sunt de deschisi la minte unii fani Android.
    Poti fi, pur si simplu, utilizator al ambelor platforme, iar o astfel de aplicatie iti vine in ajutor. Sau poti pur si simplu sa treci de la una la alta. E doar o aplicatie ce are ca tinta un numar relativ mic de utilizatori, dar utila pentru ei.
    La fel cum Apple permite Google Maps, Google Mail, Google Now, Google Drive si alte aplicatii care fac concurenta serviciilor sale. E normal ca si Google sa aiba in Play Store astfel de aplicatii.
    Oricum, aici e vorba doar de ura (nefondata) pe care o au unii fata de Apple.

  3. “comentariile sunt bazate doar pe ura oamenilor fata de platforma iOS si asta spune multe despre nivelul de civilizatie si despre limitele mentale ale unora dintre cei care folosesc terminale Android”

    Zaone, dar ce se poate intelege din mesajele pline de ura care transpar din articolele tale copiate de pe alte site-uri, si inzestrate cu ironii grosolane la adresa Android, Samsung, Google si tot ceea ce nu este Apple/iOS/iPhone/iPad?? Ce se poate spune despre limtele mentale ale cititorilor tai care scriu laturi de porci pe site-ul tau? Nu am vazut nicaieri asemenea ura cum poti vedea pe idevice.
    De ce tu vezi uratenia limbajului doar cand este indreptat catre Apple/iOS/iPhone/iPad, si de ce nu ai capacitatea de a recunoaste faptul asta?? Nu inteleg de ce ai transformat site-ul tau intr-unul radical, de tipul “I Hate Samsung”.

    Ai curiozitatea si citeste articolele scrise in primii ani de iDevice, si vezi ce placut scriai, in timp ai devenit rau, uracios, mi te imaginez a fi un tip mereu incruntat, obsedat de Apple!!
    Citeste ce scrii in prezent, te ingrozesti. Intelege ca oamenii nu pot fi cu totii iubitori de Cupertino, si daca cineva da review-uri negative pentru un ca*at de aplicatie Apple, este pentru ca asta reprezinta aplicatia asta.

    Update: Sterge cat mai rapid mesajul asta, baneaza-ma! Fa ceva sa nu vada fanii tai obsedati ca altii mai si gandesc… Tu bucura-te de comentariile copilaresti ale unor putoi agramati. In paralel, citeste si ce scriu alte site-uri concurente iDevice, si vezi ce calitate au comentariile de acolo. Nu doar ca fiecare articol inregistreaza de cateva ori mai multe mesaje din partea cititorilor decat poti tu avea la articolele tale copiate, dar site-urile alea cresc… Tu continua sa scrii articole pentru Srb Srb, iTu, Kovacs Peter, si compania…

  4. Aplicatia dezvoltata este prost gandita. Am vrut sa transfer niste fotografii de pe un Samsung pe un ipad air 2 si m-am poticnit la primul pas unde trebuia sa pun un cod afisat in setarile ipad-ului. Da-i si cauta in setari unde pana mea se genereaza acel cod. Nicaeri! Dupa o cautare pe web m-am lamurit. Trebuie sa resetez ipadul ca sa mearga. Dupa ce am stat sa-i fac setarile preferate de mine, aplicatiile pe care le folosesc..jocuri…documente stranse de-a lungul timpului de cand am ipad-ul, acum trebuie sa il resetez…sa si-o bage undeva aplicatia ca eu nu imi sterg tot de pe ipad ca sa pun cateva poze si cateva date. Concluzia…aplicatie inutila cu exceptia momentului cand achizitionezi un nou produs Apple.