Utilizatorii Android ironizeaza prima aplicatie Apple

8

Apple Move to iOSAseara compania Apple a lansat prima sa aplicatie pentru platforma Android, ea avand denumirea Move to iOS, scopul sau fiind de a le permite utilizatorilor acestei platforme sa-si transfere foarte rapid si usor datele intr-un iPhone nou.

Aplicatia este disponibila pentru instalare prin Google Play, insa utilizatorii Android au primit-o cu multe review-uri ironice si note foarte mici, asa cum probabil cei din Cupertino se asteptau de la oamenii care folosesc aceste aplicatii.

Daca aplicatiile Google din App Store au parte de review-uri pe masura functionaliatii pe care o ofera, in cazul aplicatiei Move to iOS comentariile sunt bazate doar pe ura oamenilor fata de platforma iOS si asta spune multe despre nivelul de civilizatie si limitele mentale al unora dintre cei care folosesc terminale Android.

I attempted to switch to ios (apparently zombies ate my brain) and my iPhone 3G would not accept my data. Also, my micro USB would not fit. I’d rather be shot in the face Then switch to a closed, controlled environment. When I downloaded the app it immediately prompted me to have full body reconstruction surgery in order to appear more like a sheep… I tried to switch to ios and this app made my old android explode in my pocket.

Chiar daca aplicatia celor de la Apple nu ofera vreo alta functionalitate in afara transferarii de date intre terminale, realitatea este ca aceasta este o prima tentativa a celor de la Apple de a intra in contact cu ecosistemul Android si in baza rezultatelor nu cred ca Apple mai are vreo initiativa de a lansa alte tiluri.

Excludem totusi aplicatia Apple Music care va fi lansata pe platforma Android pana la sfarsitul anului, insa sunt sigur ca si pentru ea se vor gasi destule comentarii mai mult sau mai putin stupide si rating-uri de doar o stea.