Cum cauti setari in aplicatia Configurari

Cautare setari iOS 9Una dintre noile si apreciatele functii ale iOS 9 este disponibila pentru aplicatia Configurari, Settings, ea oferindu-ne posibilitatea de a efectua cautari pentru setari ascunse in diverse meniuri ale aplicatiei.

Dupa cum puteti vedea in imaginea alaturata, pentru a accesa functia de cautare va trebui sa deschideti aplicatia Settings, Configurari, sa trageti meniul principal de jos in sus si veti avea imediat afisata casuta de cautare in care va trebui sa introduceti numele setarii pe care o doriti afisata.

Puteti cauta orice fel de setare, insa trebuie sa aveti grija ca denumirea acesteia sa fie scrisa in limba pe care ati setat-o pentru utilizare cu iPhone, iPad sau iPod Touch-ul vostru, adica limba romana sau cea engleza, in functie de preferintele voastre.

In baza cautarii facute de catre voi aplicatia Settings, Configurari, va afisa rezultatele in formatul pe care il vedeti mai jos, iar selectarea unuia dintre ele va va deschide imediat pagina unde puteti modifica respectivele setari dorite.

Cautare setari iOS 9 1

Din pacate nu puteti efectua cautari direct pentru setarea pe care doriti sa o modificati, ci pentru meniul in care aceasta se afla, asa ca trebuie sa aveti mare grija atunci cand introduceti cuvintele in casuta de cautare a aplicatiei Settings, Configurari.

Noua functie de cautare a setarilor este disponibila pe toate iPhone, iPad sau iPod Touch-urile care sunt compatibile cu iOS 9.