Apple doneaza bani pentru imigranti, te incurajeaza sa faci la fel

Apple donatii migratieIn cursul acestei zile compania Apple a publicat un banner in cadrul website-ului sau incurajandu-i pe clienti sa doneze bani pentru a ajuta imigrantii care de cateva saptamani strabat Europa pentru a scapa de razboaiele din Orientul Mijlociu sau Africa.

Daca ati urmarit macar un buletin de stiri in aceasta perioada, atunci stiti prin ce dificultati trec zeci de mii de oameni in momentul de fata in lupta cu autoritatile care incearca sa-i impiedice sa ajunga in Germania, Franta sau tarile din Nordul Europei.

Apple incearca sa stranga bani pentru Crucea Rosie care ii ajuta pe imigranti in calatoria lor pana in Europa si pe continentul american, cerandu-le clientilor sa doneze diverse sume de bani, insa aceasta nu este singura actiune intreprinsa de catre ea.

Compania Apple a anuntat ca va face o donatie substantiala pentru Crucea Rosie, dar seprat de ea va dubla donatiile facute de catre angajatii sai in urmatoarea perioada, astfel ca probabil cateva zeci de milioane de dolari vor ajunge la organizatie in curand.

Apple is dedicated to advancing human rights around the world. We hope the actions we’re taking will help make the situation less desperate for some, and ease the hardship so many are enduring.

Apple are obiceiul de actiona in acest mod de fiecare data cand un numar foarte mare de persoane are nevoie de ajutor umanitar, iar daca sunteti decisi sa faceti o donatie, atunci o puteti face prin aceasta pagina.

2 COMENTARII

  1. Oficialii americani nu au zis-o direct, dar incet incet intelegem intentile lor prin deciziile companiilor lor, precum apple. Hai sa infundam europa cu imigranti săracii in loc sa faca curat in tara lor . Ca doar ei au vantural c***tul cu teroristi lor.