eMAG Apple Shop a fost deschis oficial

17

eMAG Apple ShopeMAG Apple Shop a fost deschis oficial de catre cel mai mare magazin online din Romania, inclusiv in aceasta pagina cu foarte multe REDUCERI, eMAG, si vorbim despre un spatiu special in care vor fi vandute produse Apple intr-o experienta similara cu cea oferita in strainatate.

eMAG Apple Shop a fost prezentat oficial aseara presei si din pacate nu am putut fi prezent, insa vorbim despre un magazin de tip reseller in care eMAG a investit 1 milion de euro si in care vor lucra angajati ce au fost instruiti de catre compania Apple pentru a va ajuta sa va alegeti produsul potrivit.

Produsele Apple reprezinta 10% din vanzarile totale ale eMAG, adica aproximativ 29 de milioane de euro anual, astfel ca investirea a 1 milion de euro intr-un eMAG Apple Shop dedicat special produselor celor din Cupertino nu este o idee chiar atat de rea.

eMAG Apple Shop coada

Mai mult decat atat, eMAG Apple Shop va fi extins intr-un eMAG Apple Store Online, magazinul romanesc urmand a oferi pana la sfarsitul lunii septembrie posibilitatea de a cumpara produsele celor de la Apple dintr-o sectiune speciala a website-ului sau care probabil va fi amenajata in baza indicatiilor Apple.

eMAG Apple Shop – investitie de 1 milion de euro, vanzari pe masura

eMAG Apple Shop 18 septembrie Bucuresti Crangasi

Va spuneam ca vanzarile de produse Apple reprezinta 10% din vanzarile totale ale eMAG, iar vedeta este terminalul iPhone, acesta insumand nu mai putin de 50% din totalul vanzarilor de produse Apple la eMAG, sau aproape 15 milioane de euro anual.

eMAG Apple Shop este similar altor magazine ale unor reselleri Apple precum iStyle sau iCentre, insa pentru ca vorbim despre cel mai mare magazin online din Romania, atractia este si mai mare si probabil vanazarile vor avea o crestere serioasa, desi showroom-ul eMAG nu este amplasat in vreun Mall, ci in sectorul 6 al capitalei.

eMAG Apple Shop 18 septembrie Bucuresti Crangasi 1

Dupa cum va spuneam si zilele trecute, eMAG Apple Shop s-a deschis astazi pentru toata lumea, insa el aduce in aceasta pagina si reduceri substantiale la produse Apple, terminalele iPhone 6 avand preturi ce incep de la 2500 LEI, cele mai mici din istoria eMAG, diverse alte produse Apple fiind deasemenea disponibile la REDUCERE, insa doar in magazinul fizic.

eMAG Apple Shop 18 septembrie Bucuresti Crangasi 2

eMAG deschide primul Apple Shop din România pe 18 septembrie

  • Consultanţii eMAG din Apple Shop au fost instruiţi de Apple
  • eMAG Apple Shop va găzdui o serie de evenimente speciale – lansări şi prezentări de produse, sesiuni de training pe zona de tehnologie

București, România, 17 septembrie 2015 – eMAG, cel mai mare magazin online din regiune, anunţă deschiderea primului Apple Shop din România, în showroomul Crângaşi din București, în data de 18 septembrie. eMAG îi invită astfel pe clienți să descopere experiența autentică Apple prin designul unic al spaţiului, produsele prezentate, precum şi prin consultanţii de vânzare special instruiţi.

„La eMAG ne dorim să oferim clienţilor o experienţă foarte bună de cumpărare printr-o gamă variată de produse, preţuri bune și oferte excelente în evenimentele de cumpărături, livrare rapidă şi servicii bune de retur. Prin deschiderea Apple Shop în showroom-ul eMAG aducem experienţa Apple consumatorilor români”, spune Iulian Stanciu, CEO eMAG.

eMAG Apple Shop va comercializa produse Apple, de la MacBook, iPhone și iPad, la accesorii. În plus, în showroomul Crângaşi din București, clienții vor putea testa produse complementare cu gadgeturile brandului, de la partenerii autorizați Apple: drone, boxe, cântare, dar și cunoscutele căști Beats.

În cadrul eMAG Apple Shop, echipa instruită de reprezentanți Apple, având puternice competențe pe zona de IT și mobile, va ajuta clienții să descopere cele mai noi produse ale companiei. Printre acestea se numără iPhone, iPad Air, iPad mini, MacBook, iMac, OS X Yosemite, cel mai performant sistem de operare pentru desktop și următoarea generație de aplicații iWork și iLife, gratuite la cumpărarea oricărui produs Mac sau iOS.

Totodată, eMAG Apple Shop va găzdui și evenimente speciale, cum ar fi lansări de produse, prezentări adaptate la nevoile clienţilor, dar şi sesiuni de training pe zona de tehnologie. Showroomul eMAG Crângaşi se află în interiorul Grant Shopping Center, pe Șoseaua Virtuții 148.