iOS 9 merge mai greu pe iPhone si iPad

12

iOS 9 merge greu iPhone iPadiOS 9 merge mai greu decat iOS 8 pe iPhone si iPad, iar aceasta este realitate, fie ca va place sau nu, dar acest lucru era de asteptat avand in vedere ca Apple face anual ca aceleasi lucruri cu actualizarile sale.

Anual terminalele lansate cu un an inaintea unui update major pentru iOS au parte de performante mai slabe in noua versiune a sistemului de operare fata de cea cu care au fost lansate, insa acest lucru era de asteptat vand in vedere ca vorbim de hardware vechi pe un software nou.

Desi compania Apple sustine ca iOS 9 este gandit pentru a oferi performante foarte bune pentru iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, in realitate noua versiune a sistemului de operare nu indeplineste primisiunea celor din Cupertino si v-am aratat dimineata diferentele.

Unii dintre voi, probabil obisnuiti cu modul de lucru al Apple din anii anteriori, probabil va asteptati ca acest lucru sa se intample si probabil nu sunteti chiar atat de uimiti de faptul ca al vostru iPhone sau a voastra tableta iPad nu mai este chiar atat de rapid/rapida.

Pe terminalele mai noi diferentele nu sunt foarte mari si nici chiar atat de usor de sesizat, insa pe terminalele mai vechi diferentele se observa cat se poate de clar si in anumite situatii genereaza frustrare pentru utilizatorii dispozitivelor, insa solutiile sunt putine.

Singura metoda de a readuce performantele bune in iOS 9 pe terminalele vechi este dezactivarea animatiilor si a unor functii care ruleaza in background, insa sunt sigur ca multi dintre voi nu-si doresc asa ceva, dar alte solutii nu prea aveti pentru a readuce lucrurile la situatia anterioara.

Voi ce parere aveti despre performante iOS 9 in comparatie cu cele ale iOS 8?