Activare voce imbunatatita Siri in iOS 9

Activare voce imbunatatita SiriiOS 9 a fost lansat cu o schimbare importanta pentru Siri, mai exact asistentul vocal al celor de la Apple are separat de vocea obisnuita si o voce imbunatatita care nu pare a fi la fel de “robotizata” precum cea normala.

Compania Apple a creat aceasta voce special pentru cei care doresc sa auda o voce mult mai naturala pentru asistentul personal Siri, iar astazi va spun cum puteti activa vocea imbunatatita pentru asistentul vocal, ea trebuind descarcata din serverele Apple pentru utilizare.

Activarea vocii imbunatatite a Siri necesita descarcarea a pana la 40 MB de date in terminalele voastre folosind o conexiune de internet si puteti face instalarea direct dintr-un meniu al aplicatiei Settings, Configurari, in doar cativa pasi.

Iaca cum activati vocea imbunatatita, mai naturala, a Siri :

  1. Accesati Settings > General > Accesibility > VoiceOver > Speech > Default Dialect, Configurari > General > Accessibilitate > VoiceOver > Enuntare > Voce.
  2. Aici veti apasa pe versiunea imbunatatuta sau enhanced a vocii pe care doriti sa o instalati.
  3. Asteptati ca instalarea sa fie facuta si apoi utilizati Siri.

Noua limba descarcata de catre voi va fi accesibila atat pentru Siri, cat si pentru sistemul VoiceOver, iar diferenta dintre ea si vocea normala pe care o auziti este enorma, compania Apple imbunatatind radical experienta de utilizare a acestui sistem de pe terminalele sale.