Prima Pagina Apple TV 4 Primul browser pentru Apple TV 4 (Video)

Primul browser pentru Apple TV 4 (Video)

browser Apple TV 4Primul browser pentru Apple TV 4 a fost demonstrat astazi in clipul video pe care il puteti vedea mai jos, el aratandu-ne cum poate fi utilizat noul produs al celor din Cupertino pentru a naviga pe internet de pe un televizor.

Apple TV 4 poate rula aplicatii ce pot fi instalate direct dintr-un App Store, astfel ca oricine va putea crea browsere pe care utilizatorii obisnuiti pe vor putea folosi pentru a naviga pe internet si a vizualiza continut multimedia din diverse website-uri care au suport pentru iOS.

Din pacate browserul este deocamdata disponibil doar intr-o versiune rudimentara care permite doar accesarea anumitor link-uri si vizualizarea de pagini, el ar putea fi imbunatatit in viitor cu functionalitate suplimentara, asta daca va exista interes pentru el.

Ca sa fiu sincer, cred ca exista putine persoane care ar putea fi interesate sa foloseasca un browser pe Apple TV 4, insa daca o aplicatie de acest gen va fi lansata, probabil vor exista cateva persoane doritoare sa acceseze orice website-uri prin el.

Voi ce parere aveti despre lansarea unui browser pentru Apple TV 4 ?

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
  • Sebastian Nitu

    Articolul conține informații eronate: Api-utile pentru WebViews (UIWebWiew) sunt PRIVATE in Xcode 7 pe proiectele de Apple TV. Asta înseamnă ca aplicațiile de tip browser nu sunt momentan permise de Apple in Appstore-ul pentru Apple TV. Filmulețul prezintă un proof of concept pe care il poți compila singur folosind sursele de pe guthub si ATÂT.